ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
evet.. Bir dönemi daha resmi olarak geride bıraktık ve Finaller yarın veya öbürdün açılanacakmış.. Notlar nasıl arkadaşlar? İyimisiniz? Sıhattemisiniz :)
7 Şubat 2006 23:55
bahar
deilim sıhhatte deilim....:(( hayatımda ilk kez dersten kaldım...1 ders 2 tanede lab...Ders ok kalıyımda...o lab.lar waryaa onlar beni ağlatıcak bidahaki seneye...eziyet yaa bi kredilik dersler için git gel,rapor, quiz, off offfff..
8 Şubat 2006 00:00
sod
Abi walla o kadar kar duasından ve boş zamanlarda ultima online oynamaktan ders çalışmadan ve sadece sevdiğim kişilerin dualarıyla sınavagirdim hepsi iyi geçti gibi ama şöylede bir durum var 2. vizelerde iyi geçmişti notlarım hep düşüktü ama... hehehehehehehehehe bakalım Allah sonumuzu hayır etsin :D senin notlar nasıl abi ? bize soruyosunda ;)
8 Şubat 2006 00:01
bahar
Ağlasam duyarmı dağlar sesimi..hemde 2 lab. insaf be insaff..bu hocalrın birbirinden hbri nie olmuyo yaa bu kız 2 lab. alttan alıcak bide dönemin 3 labı warr...5 tane rekor bee...kendimi aşıcam seneye.:)
8 Şubat 2006 00:05
bahar
BN yaparım yaa offff rekor kızıyım ben..benkii 3.48 ortalamalar getiren bahar..ne hallere düştü.:( ühühühühü..hep bu internet yüzünden oldu..:@
8 Şubat 2006 00:21
sod
walla ben mi dedim sana buralarda gez diye... interneti derslerinde kullansana :P benim gibi yap mesela hoşlandığın kızla konuş nette sonrada müzik indir bir ara ders notu indir sonra çıktısını al ve köşeye koy hoşlandığın kıza mesaj yazmaya devam et :D
8 Şubat 2006 00:23
banshee
finaller bitti geçti,sonuçlarım yok :/
8 Şubat 2006 00:23
sod
walla bencede :D
8 Şubat 2006 00:31
sod
Bahar canım bu senin için o zaman => Wellcome to the real world ;)
8 Şubat 2006 00:34
mert
hehe sizin yanınızda ben tam amatör kalıyorum ya :D Daha bir dersten kalma şerefine erişemedim ben daha Çan eğrisi sistemine ve Harflendirilmiş notları çözmeye çalışıyorum ehehe :) Ama ne demişler?? A+ aldım diye gerinme, F- aldım diye üzülme, bu dünya kalmaz hiçbirimize :D
8 Şubat 2006 02:22
mert
e hani bugun açıklanıyodu ama ya ??
8 Şubat 2006 16:15
duyguela
ya nezaman açıklancak ya bu sonuçlar kesin bir günü yok mu ya??
8 Şubat 2006 17:01
bonaventure
yaşasın bütünleme!!!
marmara üniversitesi tatillerdeki cömertliğini ders geçmede de göstererek nasıl müthiş bi okul olduğunu gösterirken gönüllerde taht kurmaktadır.
MARMARA üniversitesi "sizin seçiminiz"
8 Şubat 2006 17:33
sod
finallerin açıklanması için yine bekliyoruz. Bir bahçeşehir klasiği. Açıklandığı günde kimse siteye ulaşamayacak sebep olarakta okulun internet hattının yetersiz olması olacak... :D
8 Şubat 2006 17:48
mert
beklemeye devam :@
9 Şubat 2006 15:58
sod
we always wait for sometihng, but that is too much.... hehehehehehe bekleyerek memur olmayı öğreniyoruz walla :D
9 Şubat 2006 16:31
ufoozgur
2.092 iyle ders bırakmadan geçebilmenin verdiği "öeeeeehhh" duygusuyla 20 Şubat'a kadar kendimi kapatıyorum...öeeeeeehhhhhhh
9 Şubat 2006 19:35
sod
hehehehehehe hadi bakalım ösgür kapa kendini :D hehehehehehe
9 Şubat 2006 19:39
butters
ne demek bursu hemen kesmiyorlar? bi sorun yok derslerde de ne şartlarda burs kesiolar ki?
10 Şubat 2006 23:08
sod
Esra o yüzden sen sakın bizim okulda birini kesme ya da birini öldürme... Bursun varsa gidebilir :D heheheheheheheh
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2389
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!