ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
imza yazabilseydiniz ne yazardınız?
Kullandığım pek çok imza var bir iki tanesi:
"Homer (to aliens): Don't eat me!! I have a wife and children, eat them !!" =)
Geyik bi atmosfer varsa:
"Hakan Peker'se tahin pekmez"
Bu ikisi favorilerim..
Kişisel ileti ise sürekli değişiyor :) mesela şimdi: "the right man in the wrong place can make all the difference in the world" bunu kullanıyorum..Msn deki arkadaşların affına sığınarak şu anda online olan arkadaşların iletilerinden araklama yapayım=) :
husein in the membrane
izim yol olur
bıraktım lan okulu!!!!
this message is 2 personal
suda eriyen aspirin gibi,hoşurtulu,paramparça,erotik
çipçi milletin efendisidir
satanis kesen mücahit kedi
barış romantiklerin lafıdır beyler,savaşsa çağımızın gerçeği
şimdilik bunlar var, değişik iletiler gördükçe eklerim :)
6 Şubat 2006 17:31
yasin altunkaynak
eletronik imza maillerin sonuna (eger siz bu ozelligi aktiflestirmisseniz)otomatik olarak birakilan nottur.
Outlook Exppress'de mevdut olan bir ozelliktir.
Yada Microsoft Outlook'da.
6 Şubat 2006 19:25
yasin altunkaynak
Kisisel ilati olarakda "paha bicilmezler baski altinda" yaziyorum genelde ama sik sik deisiyo tabiki.
6 Şubat 2006 19:27
üstteki
sepet sepet yumurta,sakın beni unutma
oldu mesela şimdi =)
6 Şubat 2006 19:32
yasin altunkaynak
Ayrica elektronik imzanizi kesinlikle "ad soyad" olarak belirlemeyiniz. Cunku eger sizden cikan bir mail bir cok kisi arasinda forwardlanirsa ve tanimadiginiz insanlarin eline gecerse mail hesabinizin guvenligi tehlike altinda demektir.
Cunku ben bu hataya dusutum. Ve elektronik imzami degistirdim. Hatta bi sure sonra elektronik imza kullanmayi bila biraktim.
6 Şubat 2006 19:42
a. bandini
Mutluluğun ve üzütünün ötesinde...
bunu kullanıyorum bazen, bazen de:
Chicks dig the Joker / Hatunlar Joker'e biter!
elektronik imza, dijital çağa geçmemizle birlikte sanal dünyanın hayatımızda daha fazla rol oynaması sayesinde doğan kimliğini kanıtlayabilme ve gerçek dünyada yer alan birçok resmi prosedürü sanal ortama taşıyabilme ihtiyacı ile ortaya çıkan bir olgu
tüzel kişiliklere farklı algoritmalar içeren şifreler verilecek, bir nevi parmak izi veya patent gibi birşey işte.. belgeyi imzalıyormuş gibi dijital imza kullanacaksın. siemens business services'te bunun çalışmalarını yapıyorlardı.. e-devlet'e geçişte yer alan bir unsur
7 Şubat 2006 09:20
üstteki
bugün bu var kişisel iletimde:"13 saat uyudum,pişman değilim yine bi 13 saat uyurum..(:"
15 Şubat 2006 11:53
ceren
''ı love this game!!but game is over'';) ex e göndermler:)))
15 Şubat 2006 11:55
sod
imza olarak bir şey değilde, kişisel ileti olarak sabit yazımı yazardım... "Nirvana'ya böyle yatarak ulaşamam..." :D
15 Şubat 2006 11:57
sod
walla ousum en iyisi şimdi yazılı olan benim arkadaşımın kulladığı Azrail ce Eros iletisi :D
15 Şubat 2006 12:00
sod
sözü geçen ileti için Ali İhsan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz ;)
15 Şubat 2006 12:05
üstteki
Kopirayt olayı yani =)
Şimdi benim kişisel iletide
Amon Amarth - Sabbath Bloody Sabbath yazıyo (=
15 Şubat 2006 13:59
üstteki
"heaven's got a hitman"
Painkiller oynuyorum bu aralar =)
28 Şubat 2006 06:41
sod
Error code: 500 -> Person cannot be loaded. Contact with God
Error code: 404 -> Person cannot be found. May be in the darkness.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2350
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!