walla nasıl horlanır bi ogreneyim direk gelip yanınıza horlicam.. :P
15 Haziran 2006 15:18
smirnoff
gormedımm ben
29 Temmuz 2006 03:21
alice kendi aleminde
araba kullanırken profilden izliip aşık olmak gibi sapıkçene bir egilimim vardır.. arkadaslar kullanırken camdan dışarı bakmaya kasıyorum o yuzden:D
29 Temmuz 2006 16:40
_kundera_
"Sevgilim" Bu başlığı görünce "sevgilim" ile başlayan bir mektup yazmak geldi içimden nedense ama artık mektuplar tarih olmuş hem yazılmışı var buyrun;;
sevgilim,
sana boşluktan olmayan zamandan sesleniyorum. hiç bir hayale aşık olmamıştım ama sana aşık oldum. sen isteyebileceğim herşeye sahipsin. sanki ömrüm boyunca sana hazırlanmışım. başımdan geçen onca olay, onca acı sadece beni sana getirmek, hazırlamak içinmiş! bütün o sıkıntının sonunda tünelin ucundaki ışığımsın benim. senin için hazırlandığımı bilsem tüm o acıların on katını çekmeye razı olurdum. sen dindarın cennetisin. tüm okuduğum kitapları senin için okumuşum, izlediğim tüm filmleri senin için izlemişim. sana anlatacığım o kadar çok şey varki! ömrümün birikintisini seninle paylaşacağım ve en güzeli sen beni anlayacaksın. aklım benimle birlikte mezara gitmeyecek sana akacak. senin yanında ben ben olarak kalacağım çünkü beni olduğum ve olabileceğim şey için seviyorsun. maskeli balo burada bitiyor. sahnede yalnız sen ve ben varız artık ben konuşacağım sen dinleyeceksin anlayacaksın, sen konuşacaksın ben dinleyeceğim ve öğreneceğim hepsinin sonuda seni daha da seveceğim.
artık seninleyim nefes aldığım sürece ve ötesinde...
29 Temmuz 2006 17:19
aleeea
[quote=Fırat Yüzbaşıoğlu] ömrümün birikintisini seninle paylaşacağım ve en güzeli sen beni anlayacaksın....[/quote]
29 Temmuz 2006 18:02
ma
ben iş görüşmelerin giderken izliordum, ders çalışırken de izliordum. ama ayrı bir duygu içine girmiordum :Pp
hmmm, aslında biraz düşüncek olursak, öncelikle bi sevgili olması gerekliii, soracımana bu da yetmez, iş bulmuş olmalı, hmmm daha da yetmedi, iş esnasında onu görebilmem gerekkkk :ermmm yok yok ben bişi yazamiiiciimmm....
5 Mart 2007 03:20
şekeyy pancayııı=)
bi kere kavgalıydık fakültede onu gördüm oturuyordu arkadaşlarıylaa ben de gitmedim yanına uzaktan seyrettim bakiim bi kızı falan kesiyo mu die(ne şeytanım dimi=) ama çook sewimliydi kendi halince bişiiler anlatıyodu sonra beni farkedip yanıma geldi.insanın deli gibi aşık olduu insanla birlikte olması kadar güsel bişii yok bencee... =)
5 Mart 2007 14:43
9a 6
cidden daha tatlı görünüyo o zamanlarda,bir de kafasına bir şey takılmışsa,bir yeri anlamamışsa falan..
10 Ocak 2008 23:10
the prens
bnm hiç sewgülüm olmadı abi ne güzel sıcacıqq :((
11 Ocak 2008 10:34
red apple
sevgiliim olsa...çok şanslı olucağını biliyorum da.
.geçici olarak kapsama alanı dışında
11 Ocak 2008 10:44
sarho$
ders calısırken cok şeker oluyodu hakkaten. yalayasım geliyodu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2349
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!