ÜYE OL  GİRİŞ 

İlişkiler - sevgilim...
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
gregory house
gregory house
öldürürüm ben sizi be.. erkek dediğin horlar :)

15 Haziran 2006 15:09  mesajın adresini al  
gregory house
gregory house
walla nasıl horlanır bi ogreneyim direk gelip yanınıza horlicam.. :P

15 Haziran 2006 15:18  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
gormedımm ben

29 Temmuz 2006 03:21  mesajın adresini al  
alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
araba kullanırken profilden izliip aşık olmak gibi sapıkçene bir egilimim vardır.. arkadaslar kullanırken camdan dışarı bakmaya kasıyorum o yuzden:D

29 Temmuz 2006 16:40  mesajın adresini al  
_kundera_
_kundera_
"Sevgilim" Bu başlığı görünce "sevgilim" ile başlayan bir mektup yazmak geldi içimden nedense ama artık mektuplar tarih olmuş hem yazılmışı var buyrun;;

sevgilim,

sana boşluktan olmayan zamandan sesleniyorum. hiç bir hayale aşık olmamıştım ama sana aşık oldum. sen isteyebileceğim herşeye sahipsin. sanki ömrüm boyunca sana hazırlanmışım. başımdan geçen onca olay, onca acı sadece beni sana getirmek, hazırlamak içinmiş! bütün o sıkıntının sonunda tünelin ucundaki ışığımsın benim. senin için hazırlandığımı bilsem tüm o acıların on katını çekmeye razı olurdum. sen dindarın cennetisin. tüm okuduğum kitapları senin için okumuşum, izlediğim tüm filmleri senin için izlemişim. sana anlatacığım o kadar çok şey varki! ömrümün birikintisini seninle paylaşacağım ve en güzeli sen beni anlayacaksın. aklım benimle birlikte mezara gitmeyecek sana akacak. senin yanında ben ben olarak kalacağım çünkü beni olduğum ve olabileceğim şey için seviyorsun. maskeli balo burada bitiyor. sahnede yalnız sen ve ben varız artık ben konuşacağım sen dinleyeceksin anlayacaksın, sen konuşacaksın ben dinleyeceğim ve öğreneceğim hepsinin sonuda seni daha da seveceğim.
artık seninleyim nefes aldığım sürece ve ötesinde...

29 Temmuz 2006 17:19  mesajın adresini al  
aleeea
aleeea

[quote=Fırat Yüzbaşıoğlu] ömrümün birikintisini seninle paylaşacağım ve en güzeli sen beni anlayacaksın....[/quote]

29 Temmuz 2006 18:02  mesajın adresini al  
ma
ma
ben iş görüşmelerin giderken izliordum, ders çalışırken de izliordum. ama ayrı bir duygu içine girmiordum :Pp

29 Temmuz 2006 18:19  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
ya ben 1hafta goremıcem sevgılımı:(

29 Temmuz 2006 22:08  mesajın adresini al  
tom_tom
tom_tom
tahrik olup sevisiyoruz o yuzden izlemiyorum ...

26 Ekim 2006 14:32  mesajın adresini al  
''janrash''
''janrash''
keşke yanımda olsada günlerce aylarca izleyebilsemmm :(((( offf yaaaa

26 Ekim 2006 14:41  mesajın adresini al  
burcu
burcu
onun kendine guvenen konusmasi, insanlarin onu dikkatle ve saygiyla dinlemesi beni cok etkilemisti. gurur duymustum.

4 Kasım 2006 21:09  mesajın adresini al  
since1453
since1453
onu kalbimin derinliklerinde izlemek işte gercek olan da bu dur

31 Ocak 2007 13:17  mesajın adresini al  
the end
the end

31 Ocak 2007 13:47  mesajın adresini al  
e-pack(şiyine:))
e-pack(şiyine:))
uyurken seyretmek en güzeli bence masum masum uyurken seyretmek ayhhh:) özledimmmm sevgilimmm benim,herşeyimmm:(

3 Şubat 2007 16:06  mesajın adresini al  
*lokum*
*lokum*
hmmm, aslında biraz düşüncek olursak, öncelikle bi sevgili olması gerekliii, soracımana bu da yetmez, iş bulmuş olmalı, hmmm daha da yetmedi, iş esnasında onu görebilmem gerekkkk :ermmm yok yok ben bişi yazamiiiciimmm....

5 Mart 2007 03:20  mesajın adresini al  
şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)
bi kere kavgalıydık fakültede onu gördüm oturuyordu arkadaşlarıylaa ben de gitmedim yanına uzaktan seyrettim bakiim bi kızı falan kesiyo mu die(ne şeytanım dimi=) ama çook sewimliydi kendi halince bişiiler anlatıyodu sonra beni farkedip yanıma geldi.insanın deli gibi aşık olduu insanla birlikte olması kadar güsel bişii yok bencee... =)

5 Mart 2007 14:43  mesajın adresini al  
9a 6
9a 6
cidden daha tatlı görünüyo o zamanlarda,bir de kafasına bir şey takılmışsa,bir yeri anlamamışsa falan..

10 Ocak 2008 23:10  mesajın adresini al  
the prens
the prens
bnm hiç sewgülüm olmadı abi ne güzel sıcacıqq :((

11 Ocak 2008 10:34  mesajın adresini al  
red apple
red apple
sevgiliim olsa...çok şanslı olucağını biliyorum da.

.geçici olarak kapsama alanı dışında

11 Ocak 2008 10:44  mesajın adresini al  
sarho$
sarho$
ders calısırken cok şeker oluyodu hakkaten. yalayasım geliyodu

11 Ocak 2008 11:22  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008