gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

İlişkiler - sevgilim...
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
enigmasis
enigmasis
baktığım herşeyde onu görüyordum...
yaşadığım her anı o da yaşıyordu..
duyduğum her seste onu işitiyordum..
ama onu yaşamadım..

6 Şubat 2006 18:43  mesajın adresini al  
orlando
orlando
sevgiliyi her an izlemek güzel ama en çok uyurken çünkü o zaman çok güzel oluyolar

6 Şubat 2006 18:50  mesajın adresini al  
orlando
orlando
hocam bugün istanbulda hava berbat o yüzden evde mahsur kaldım ama kesin konuşcam durumdan haberdar ederim hocam seni

6 Şubat 2006 18:55  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Umarim.

6 Şubat 2006 20:01  mesajın adresini al  
yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Az kaldi yazmana "15 Şubatı Birlikte Kutlayalım" forumunda isler baya yolunda gidiyo merve,

Bi kac alinti daha yaptinmi tamam

hem cok yakisikli cocuklar varmis o forumda oole duydum

:D :D

6 Şubat 2006 20:14  mesajın adresini al  
pandyy
pandyy
inan var ya zaman zaman o çalışırken ona bir kez daha aşık oluyorummm...ama içimden hemen onu rahatsız etmekk..boynuna atlamak öpmek koklamak..ama yapamaıorumm çünkü çokkkk uzakta ayrııyız ve onu izleyemıorummm .....allahımm sen kavuştur bizi butun herkes gıbıı..

7 Şubat 2006 19:11  mesajın adresini al  
panda®²
panda®²
ben eski sefgilimi yanideli gibiaşık olduum kızı yatırır uyutur vede sabaha dek izlerdim sadece izlerdim her hareketini belki kalkarda benden bi bardak su ister ve getirdiimde iseyüzündeki o güzel gülümsemeyi tekrar yakalarım die hep bekledm... genellkle uykusuz kalmışımdır onun yanında sadece uyurken diil her zmn izlerdm dünyada bundan daha güzel bişi yoktu bnm için... artık oda yok...

7 Şubat 2006 21:19  mesajın adresini al  
roxyyy
roxyyy
kişisine göre deişen şeyler yoğun duygular varsa aranızda onunla olduum her andan zevk alırdım heralde=)))
şu ana kadr böle şeler yaşadıım olmadı ne yazıkki iişallah bi gün:P

7 Şubat 2006 21:40  mesajın adresini al  
the bad one
the bad one
Ben webcamdan izliyordum , hayatımın guzel ama sonu kotu anılarla bıten bır seyredıstı.keske seyretmeseydım, ama ne hıssedıyordun dıye soracak olursan insanın sevgilisini izlemesi kadar guzel bir sey olamaz.şimdide yenisini izliyorum.sonucta bir nevi insanlarda diziler gibi ...

7 Şubat 2006 21:43  mesajın adresini al  
ecrin
ecrin
ne güzel 1 ay tatilim var doya doya görücem sevgilimi diyodumki bir hafta ananemde kaldım tam döndüm 2 kes görüştük tartıştık ve şu anda aramız açık ve 3 gündür yine göremiorum :( yanımda olsun da nasıl görürsem göriim, konuşmaya da gerek yok o dursun ööle biblo gibi ben de onu izliim :) ah ahh

7 Şubat 2006 21:50  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
ders calısırken ızlıorum,o cok sempatık sureklı gulen adam deısıo,cok cıdıı bı ınsan halıne gelıo sankı ıs adamı falan gıbı bı edaya burunuo bakısları falan bıle deısıo daha olgun gelıo gozume daha zekı gelıo cok hosuma gıdıo :D

14 Haziran 2006 20:30  mesajın adresini al  
comandante
comandante
benimde yok

15 Haziran 2006 12:31  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
gormedımm ben

29 Temmuz 2006 03:21  mesajın adresini al  
_kundera_
_kundera_
"Sevgilim" Bu başlığı görünce "sevgilim" ile başlayan bir mektup yazmak geldi içimden nedense ama artık mektuplar tarih olmuş hem yazılmışı var buyrun;;

sevgilim,

sana boşluktan olmayan zamandan sesleniyorum. hiç bir hayale aşık olmamıştım ama sana aşık oldum. sen isteyebileceğim herşeye sahipsin. sanki ömrüm boyunca sana hazırlanmışım. başımdan geçen onca olay, onca acı sadece beni sana getirmek, hazırlamak içinmiş! bütün o sıkıntının sonunda tünelin ucundaki ışığımsın benim. senin için hazırlandığımı bilsem tüm o acıların on katını çekmeye razı olurdum. sen dindarın cennetisin. tüm okuduğum kitapları senin için okumuşum, izlediğim tüm filmleri senin için izlemişim. sana anlatacığım o kadar çok şey varki! ömrümün birikintisini seninle paylaşacağım ve en güzeli sen beni anlayacaksın. aklım benimle birlikte mezara gitmeyecek sana akacak. senin yanında ben ben olarak kalacağım çünkü beni olduğum ve olabileceğim şey için seviyorsun. maskeli balo burada bitiyor. sahnede yalnız sen ve ben varız artık ben konuşacağım sen dinleyeceksin anlayacaksın, sen konuşacaksın ben dinleyeceğim ve öğreneceğim hepsinin sonuda seni daha da seveceğim.
artık seninleyim nefes aldığım sürece ve ötesinde...

29 Temmuz 2006 17:19  mesajın adresini al  
aleeea
aleeea

[quote=Fırat Yüzbaşıoğlu] ömrümün birikintisini seninle paylaşacağım ve en güzeli sen beni anlayacaksın....[/quote]

29 Temmuz 2006 18:02  mesajın adresini al  
queen of bongo bong
queen of bongo bong
ya ben 1hafta goremıcem sevgılımı:(

29 Temmuz 2006 22:08  mesajın adresini al  
tom_tom
tom_tom
tahrik olup sevisiyoruz o yuzden izlemiyorum ...

26 Ekim 2006 14:32  mesajın adresini al  
''janrash''
''janrash''
keşke yanımda olsada günlerce aylarca izleyebilsemmm :(((( offf yaaaa

26 Ekim 2006 14:41  mesajın adresini al  
burcu
burcu
onun kendine guvenen konusmasi, insanlarin onu dikkatle ve saygiyla dinlemesi beni cok etkilemisti. gurur duymustum.

4 Kasım 2006 21:09  mesajın adresini al  
since1453
since1453
onu kalbimin derinliklerinde izlemek işte gercek olan da bu dur

31 Ocak 2007 13:17  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008