gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - Almanya'da 1 YTL = 2 EURO
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 34
 Yazar: Mesaj:
sevil
sevil
5 ay Almanyadaydım.Hiç aklıma gelmedi böle bişi.Bileydim yapardım valla, kantinci kadına sinir oluyodum zaten!!

6 Şubat 2006 18:16  mesajın adresini al  
olgar
olgar
helal helal gitmeyin cocugun üstüne.. iste koçum sen burdan ben sana 1 ytl likler yağdırıyım:) şimdi mantıklı düşünelim elinde 100 adet 1 ytllik olsa eşit olur 200 euro hmm 1000 adet olsa 2000 euro şimdi sen bir bakkal açsan bu 1 ytl liklerle semt semt kola makinası gezsen hepsini toplasan bu bakkalda 1000 adet kola yapar ve 2000 euro yapar :) trik para:)

14 Mart 2006 00:58  mesajın adresini al  
palali
palali
iyide satışını 2000 euro'dan yapamaz yakayı ele verir. 1500 euro belki ve bunun yanında masraflarda var hemen hemen kalır 200-300 euro ama olsun kar kardır.

14 Mart 2006 01:01  mesajın adresini al  
spartacusss
spartacusss
ytl ler ciktiindan beri denerim ederim. yok olmuyo arkadaslar. 1 kez oldu. sonra kastilar makinalari deistirdiler. sokaktaki hicbi makinada olmaz, universtelerde deneyin, aman el izinize dikkat edin. tabi asiriya kacmamak lazm

14 Mart 2006 17:35  mesajın adresini al  
salihzeki
salihzeki
eee
almanyaya ytl götürüp euromu almalı yani !

14 Mart 2006 17:46  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
bu başlıktaki teori tekrar kanıtlandı, geçen gün wild at heart denen mekana gittik konser 7 euroydu cebimde 5 euro kalmış.. bi de 1 YTL vardı .. yanımdaki finli kızdan alcaktım YTLyi gördü euro zannetti "var işte 2 euron versene" dedi.. o euro değil türk lirası dedim.. "karanlık yahu belli olmuyor ver hadi" dedi .. şeytana uyup verdim eleman cidden yedi böylece 7 euroluk konseri 5 euro + 1 ytlye izlemiş olduk ... napiyim cebimde para olsa vericektim =)

18 Temmuz 2006 00:14  mesajın adresini al  
cincine
cincine
giderayak yaptin yapacagini desene :)))

19 Temmuz 2006 01:07  mesajın adresini al  
lumbri
lumbri
ulan gittin yurtdisinda hep bunlari mi ogrendin. ben havaalanindaki barda farkinda olmadan 2 euro yerine 1 ytl vermistim de kadin daha parayi eline almadan "o euro degil turk parasi" demisti. sendeki de sansmis!

22 Temmuz 2006 13:03  mesajın adresini al  
neontom
neontom
ben ilk duydugumda aman aman olacak diye birsürü ytl leri bavulumun o kösesine bu kösesine doldurup getirmistim. sonra orda denedim olmadi burda denedim olmadi, hepsini gerisi geri istanbula tasidim..

ama gecende sigarasizliktan dellenmis bi sekilde odamda dört dönüp bozuk para ariyordum ki, ytl karsima cikiverdi.. evin önündeki otomatin hayli salak oldugunu da hatirlayinca bir deneyeyim dedim. evet arada sirada yiyior bu otomat! aferin ona afiyet olsun!

19 Aralık 2006 08:27  mesajın adresini al  
şıracı
şıracı
cok benziolar hakkatten

22 Mayıs 2007 17:42  mesajın adresini al  
mladalija
mladalija
avusturya'da bu yüzden otomatları değiştirmişler ama almanya'da hepsini değiştirmek çok masraflı olduğundan henüz toptan değişiklik yapamamışlar.
aynı hileyi strasbourg-fransa'da da denedi türklerimiz ve de aynı neticeyi elde ettiler.
sonuç: sebepsiz zenginleşme, nitelikli dolandırıcılık...

1 Ağustos 2007 18:41  mesajın adresini al  
ocean__
ocean__
aynısını ben de yapmıştım. kolayı alıp üstüne bi de para üstü almak o anlık ii oluo ama fark edilmeden o otelden ayrılmak zorunda hissettim kendimi :) oteldeki tek türk sen olunca oraya attığın 1 ytl seni baya bi gerio :):)

21 Şubat 2008 16:19  mesajın adresini al  
**mephisto** ®
**mephisto** ®
ispanyadada ayni durumu yasadm bi kac yil once,bozukla calisan tel.de,yani euro ile calisan her turlu otomatta/telefonda yapablrsnz ama Turkler icin kotu reklam oluyo,hani kisisel cikar acsndan elbette hos bi durum.ancak su an almanyadaym ve burdaki bi cok Turk icin dusunceler malum buna yenileri ekiip prestjmzti sarsacagmza duzeltmek daa doru gelio bana

27 Şubat 2008 15:58 ~ 27 Şubat 2008 15:59  mesajın adresini al  
paslı eyfel
paslı eyfel

:P

kretzsche demis ki:
tabii şirkette tek türk benim.. işallah üç hafta içinde makineyi açmazlar yakayı ele vericez :)

27 Şubat 2008 16:02  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 34
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008