allah Erasmustan razı olsun, o olmasa sonum Aysen gibi olcaktı:)
17 Ekim 2006 03:18
mali
dolu yaşamak lazm tabi üni.'yi... ye, iç, gez toz eğlen, tabi arada ders yapmayı da unutmazsak gusel olur :)
ya bide sanki üni yıllarında daha fazla uyuyorz, daha fazla gezioruz, daha fazla ders,daha fazla geyik faln filan...yani daha once yaptıgımz seylerin hep daha fazlasını yapioruz! sanırm en muthiş yıllar bunlar :)
hhe parti parti bişi değil burda almanyadaki gibi her hafta parti olmuo ya, bi tane olunca olay oluo böle:)
@rom@ demis ki:
ora nıre kı??
ya ozendırmeyın ınsanı oole:S
17 Kasım 2006 04:23
aslan67
İlk senem süperdi..Yurttaydım tabi..Ama sonraları devamlı okulu asınca,o zevke de pek erişemedim:D
12 Ocak 2008 13:44
yokum ben artık...
üniversiteyi dolu dolu yaşamak diye bir şey yoktur. sadece babandan bol para geliyorsa baba parası ile ortamlara girersin. o da kısıtlı mutluluk verir.
ben hem çalışıp hem üniversite okuyan sonra da ortamlara akan arkadaş tanımıyorum. maalesef.
yaw üniversiteyi dolu dolu yaşama bahanesine sığınacağınıza derslere çalışıp geleceği garantiye alın ileride daha çok eğlenirsiniz. :)
12 Ocak 2008 13:49
^^sarcoptes^^
ewt son seneler gelince üni örencisinin aklına gelen şeylendendir di mi bu..ya naptım ben bu kadar sene...
sora klasik cümle : kardeşim örenciyken para-sorumluluk yok zmn çok,çalışırken para+sorumluluk var zaman yok..ben böle hayatın taaa...:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2339
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!