ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ilk 3 dönem hareketliydi sora herşeyden sıkılmaya başlayıp kendimi derlere verdim
5 Şubat 2006 23:49
djfebris
üiversiteyi dolu dolu yaşamak mı???
yok öyle bişi!!! yalannnnn!!!!!!
6 Şubat 2006 00:09
glçn
en güzel tarafı bi arkadaşında kalmak için anneni arayıp izin alman gerekmiyo.yada gece eve geç saatlere kadar dışarda durdugunda merak edip arayan birileri olmuyo.yada .yaptıgım yapabilceğim en fazla şey bu şansları kullanıp bara gidip içmektir.
16 Şubat 2006 00:11
yasin altunkaynak
gym e gitmek daha soora, gym olayinin bokunu cikarip, body building baslamak.
Her hafta butun turkler toplanip hali saha maci yapmak.
hafta sonlari universitede mevcut bulunan partilere siklikla katilmak.
6 Şubat 2006 00:14
hafriyat
yapamadığım eylem
6 Şubat 2006 00:42
bahar
Başkentteki yıllarım iyiydi yaa..:(
6 Şubat 2006 01:27
deathmocracy
universite yillarim hayatimda en cok uyudugum en cok gezdigim vede en cok ictigim yillardir. baska hic bibok yapamiyo insan. insani koreltiyor acikcasi universiteler.
6 Şubat 2006 01:31
anıl
ben ilkoluku dolu dolu yaşadım ya,yeter..bundan sorki dönemlerde artık insanların kafa çalışmayamı başlıyo nedir,çok ince hesaplar yapılıp adilikler dönmeye başlıyo..yada benim çevrem hep puşt=))ilkokul gibisi yoktu bence..
benim gayet gusel daha da gusel olcak parasal endenlerle yapamadığım şeyler vardı ama artık biraz daha rahatım bu konuda hepsini yapıcam. bu donemde aegeeye gidicem-ilk geldiğimde goturdugum arkadaşlar şu an ykda ben hala uye olmadım:D- sora eşli danslar , hatta yamac paraşutune bile gidicem hayata bi kez gelinio. hatta bu ayaz bormal paraşut icin eskişehire kamp bile kurabilirim. arkdaşlarımı blmumu okulumu seviyorum. erasmusla yurtdışıda yapıcam maksat eğlenmek. okul zaten uzadı hem acelem yok zaten:)
6 Şubat 2006 02:51
şekip
Benim okulda pek öyle etkinlik filan yok, organize edilen tek şey partiler. Onlara da git git git zaten gidiyoruz, ama gece hayatı sosyallikten ziyade bir deşarj aracıdır kanımca. Ben de o yüzden okul dışı alanlara yöneldim. Bayağı bir gezdim, Avrupa'nın güzel yanı o. Tam ortasındayım ben de, bir sürü farklı şehir ve ülke gördüm bu sayede. Manavlık, garsonluk ve muhabirlik gibi işler yaptım. Bir sürü garip adamla tanıştım. Yine de çok boş vaktim oluyor, o yüzden üzülüyorum. Çok daha fazla şey yapılabilir aslında, yazık vallahi geçen zamana.
nolvak canıms transkript dediğinde tum harfler olmalı zaten:)
6 Şubat 2006 10:45
yavruş :)dişikartal
walla bişi yaptığım sölenemes sadece biras daha rahatım ve sınaw haftalarından 1 ayh önceden ders çalışmaya başlıom kasılıom gidio ölee :P sosyal hayat aynı yaa sadece birascık renkli oldu :P
6 Şubat 2006 13:07
joe_
kesinlikle dolu dolu yaşıyorum... bi kere her fırsatta geziyorum her türlü etkinliğie katılıyorum... çok güzel arkadaslıklar kurdum... bu yaz kendi paramı kazanıp arkadaslarımla tatile gidicem inş... belli dönemlerde deli gibi ders çalşıyorum... okulda 3 kulupteyim.. birinin başkanlığını yaptım ötekinin yk üyesiyim... :P ;( nekadarönemliyim dimi :P) her şeyden önce müzik ve spor var hayatımda... amatörde olsa müzikle ilgileniyorum... bi dönem şefer öğrencisi olurken öteki donem prob olabiliyorum... eğlenmek istediğim zaman eğlenebiliyorum... dedikonu isteyince dedikoud yapıyorum... yeri geldiğinde ağlıyorum... seneye okulu uzatıp erasmusala hollandaya gidicem... kısaca bu üni dönemine yapabileceğim her şeyi yapmaya çalşıyorum.... başka ne zaman yapıcamki... :P
22 Mayıs 2006 21:10
$€y|)@
1. sınıfta dolu dolu yasamıstım walla yapmadıımız sey gitmediimiz yer kalmamıstı tek bi derse girdiimi bile hatırlamıorm ha noldu smd butun dersleri alttan alıorm eer fzl cosmasaydım smd daa raat etcektm ama oldu bi kere yapcak bişe yok 1. sınıfı gusel anılarla dolu bi sene olarak hatırlıcam işte....
22 Mayıs 2006 21:18
haluk
doğu akdenizdeki herkes üni. lerinde benim gibi birisi olduğu için gurur duymalı :)) dolu dolu değil doldurup doldurup yaşıorum :)) ŞEREFE.! :)))
22 Mayıs 2006 21:19
smirnoff
dolu dolu unıwrsıte hayatı yasamk ıstıorsan gel eskisehire bence
birede bız yasamıorus herhadle sureklı burda olan arkadaslardan bahsedıorum bız dolu dolu ortakantını yasıorussss
23 Mayıs 2006 04:04
alice kendi aleminde
o kadar doluydu ki derseyer kalmadı.. şimdi boşalttım ama ders çalışma alışkanlıı kalmamış:(
23 Mayıs 2006 05:09
alice kendi aleminde
suspention warnıng oldum..
verecek noy yyok die quizden bile make up aldım..
sınavlarına sarhoş girip cb aldıım dersi yukseltmek için alıp dc yaptım..
cc den alıp ingilizceyi de dc yaptım.
calculustan fizikten cırcuitatn makeup aldım.
dairenın lana formulunukurenın alan formuluyle karıstırdım.. sağlamasını yaparken soruyu yanlış çozdum sandım. okulum bı sene uzadı.
bi sene bolumu bırakmaya karar verdimm..gezdim tozdum sınavlara gırmedim ilk de boyle uzadı..
diff make up ına girmedim. okulbidaha uzuyordu..
sınav akşam sanıyodum sabahmışş.. giremedim.. finaline de girdim çıktım.. ama gectim:)
bıgun koridorda yuruodum.. hoca neden sınava girmedin dedii..e giriim bari dedim bi saat gec olsa daa..
kimya labına girmeden once içiodum..
bi tane midtermde de içtim.. sut şişesinde likor tasıodum hehe
doluı yaşayınca ancak bu kadar onem verebiliodum derse..
23 Mayıs 2006 05:17
alice kendi aleminde
barlarda geziodum.. fittness a gidiodum.. havuza gidiodumm..bunlara gayet de sık gidiodum. havuzdan bıktım yazın denize giresim gelmedi hatta.orienteering yapıodum.. yamaç parasutu yapıodum.. bunları aynı anda yapıodum.yamacı bıraktım dagcılıgı tercıh ettim.... bi ara frp denedim.. ama yok o çok zmanalıodu. çok az uyuodum.. derslere gitmidom ..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2339
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!