| |
yasin altunkaynak
|
Haklarında söylenen '' Türk Coldplay'i'' iddası ?
En sevdiğiniz şarkısı ?
Gelsin biri, gitsin biri şey edicem gelmişi geçmişi ===> bkz. Gripin'in Orta Kantin'de yaşanan olaylara yaklaşımı ?
Benim en çok sevdiğim şarkıları ''Karışmasın Kimseler Bize''.
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
eloisa
|
karışmasın kimseleri pek severim bi de üç güzel deniz özbeyle birlikte..
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
a. bandini
|
bi sevemedim yahu....neden dişe dokunu bi grup çıkmıyor? gerçekten bir şeyler yapan Replikas gibi misal...
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
Replikas dişe mi dokunuyo :)
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
a. bandini
|
abi yapma ya. harika bir grup baksana bi çilekeş, gripin, deja vu cart curt bilmem ne...replikas adam gibi grup en azından. çok güzel müzik yapıyolar
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
çilekeş ile deja vu'yu sevmem ama gripin'e toz kondurmam. ayrıca replikası da çok sevmedim ben.
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
a. bandini
|
eh tabi zevk meselesi =)))
replikas 'bence' türkiyede sakin sakin kaliteli müziğini yapan çok çok çok az sayıdaki gruptan birisi.
neyse burası gripin forumu kirletmeyeyim daha fazla
ama sonuç: gripin sevemiyorum =)) aaa ulan bi gripin dinlesem diyesim gelmiyor hiç
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
Coldplay'i çok sevmemle alakalı olabilir, çünkü bende onları coldplay'e benzetiyorum.
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
roxyyy
|
bence sözleri çok güzel
ve "üç" bence çok hoş
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
melis melis
|
bence en güzel sarkilari "karismasin kimseler bize" ve "yenilmisiz" süper ikisi de... taksim bronx'ta çikiyorlardi uzun bir süredir ama hala çikiolar mi o konuda bi fikrim yok..=)
|
|
~ 937 gün
|
|
| |
bahar..
|
valla gribin saglam grup bence!gripli bi sesleri var!yahu bunlar iyileşince ne bok yicek????:):)
|
|
~ 931 gün
|
|
| |
pinky chocolatte
|
başarılı grup bnce..gerçi ben o tarz gruplarn hpsini severek dinliorm aslnda..direc-t olsn,replikas olsn,6. cadde olsn,grup 84 olsn...fln fln..hepsi kendine göre ayrı güzel..
|
|
~ 931 gün
|
|
| |
çokrail
|
yeni albümü çıktı.. bayağı bi güzel olmuş....
|
|
~ 546 gün
|
|
| |
tuğçé
|
gripin ii grup herşarkısını sevmesemde sevdiklerim war
hele karışmasın kimseler bize şarkısının çok özel bi yeri var bende...
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
n0ns3ns3
|
yeni albüm süpeeerrrr....
|
|
~ 536 gün