ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
modernitenin en kullanışlı buluşları bu kavramlardır herhalde, ama derinelemesine bakıldıgında hepsinin içinin az veya cok boş oldugu da bigercek, guclu olan hegemon olan istediği yere cekio bknz biz ırak halkını ozgurleştirdik
ya da belki doludur icleri, doldurmak isteyen varsa buyursun serbest atış farklı goruşleri orenmek istiorum
ya herkes bu kavramlardan bahseder savunur gozukur diorum ama herkes bunları kendine gor yontuo ,gercekte kaç kişi bunları ister dunyanın boyle barışcıl eşit bi yer olmasını ister diorum:) ozgurluk die bişi yok diorum barış hiçyok diorum insanlar-cogu- bole şeyleri istemez diorum. bizi nie kandırıolar diorum.sizin bu kavramlara bakış acınızı oğrenmek istiorum
erdm sana guvenebilrmiyim? belki bigun lazım olur da alıntı yaparım atmasınlar sora okuldan:D
3 Şubat 2006 22:59
mert
ahah erdem yazmış zaten "Zayıf hep adalet ve eşitlik ister, oysa bunlar güçlünün umurunda bile değildir."
güçlünün bunları ister görünmesinin nedeni fakir olan çoğunluğu karşısına almak istememesinden başka bir şey değildir tabi ki..
cogunlugu karşına almak istemeyen birine guclu denebilri mi bunu kastettim, gucluyse istediğini yapar zaten pardox yok mu burda=?
3 Şubat 2006 23:05
sln1907
Hepsi bir arada olamaz, dengesi olduğunu düşünmüyorum. Hangisinin iyi olduğunu da bilmiyorum. Eşitlik verirsin özgürlük alırsın, özgürlük verirsin eşitliği bozarsın; birini bile bozsan barışı da kaybedersin vb...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2299
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.