| |
vegatro
|
La bırak ne kandırcaz kendimizi ya
Bu aşk adı altında bize enjekte edilmek istenen hurafenin temeli yüzyıllar önceye dayanıyo..........falan filan işte boşver yani düzmece bunlar palavra
rockman kardeşim sen ye iç eğlen coş gerisini boşver takma kafana:D
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
musthiy
|
mantıklı değilmi ama?
kudra__ demis ki: erkekler işlerine gelen şeylere inanırlar yani o an aşk işlerine geliosa inanırlar elbet...(istisnalar kaideyi bozmaz) |
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
tikabi
|
galiba kadınlarada bu yarıyo, ne yapalım merhaba yeni hayat ...
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
vegatro
|
yahu aşk maşk yalan içelim güzelleşelim boşver ya :D
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
jess aldor
|
Erkekler aşka inanır,kızlar meşke,gayler arkadaşlığa,lezbiyenler amcalığa inanır. Bu sosyal kural 1897'de Edwin Burgstein tarafından sosyal kimliğe göre inanışlar adlı teori ile ortaya atıldı.
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
fragile_dreams
|
aşk war mı ki inananılsın hem???
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
vegatro
|
Ya bu teorileri ortaya atanlar anormal herifler zaten freud da anal oral diye gelişim dönemlerinden bahsediyo kişiliğini yansıtıyo bence :P
Ama Edwin kardeşimiz güzel bir noktaya parnak basmış önceliklen teprik etmek istiorum :D
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
***jano***
|
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
vegatro
|
yok inanmaaaaas
olmayan bişeyi nası edecen :P
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
jess aldor
|
Tarih ve teori sahibinin ismini verdim ki götümden salladığım anlaşılmasın.
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
elya
|
aşk tehlikeli bir oyun bence uzak durmak lazım:D
|
|
~ 52 gün
|
|
| |
jess aldor
|
Erkek olarak aşka inanırım,ha bi kız çıkar buna inanmaz der ki ben der türün devamına inanıyorum,saygım var ona da inanırım,kimi der ki aşka değil de elletmeden öptürmeye inanırım saygılıyım kardeşim ona da inanırım,farklılığa açığım. Herkes istediğine inansın,ama mümkünse benim tanıyacağım kızlar türlerin devamına daha çok inansın mesela(içten bir temenninin bokunun çıkartılasıya istenmesi)
|
|
~ 52 gün
|
|
| |