ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Dün çeşitli internet sitelerinde Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in imzasını taşıyan bir yazı dolaştı. 'Bir Türk olarak Kürtlere soruyorum' diye başlayan bu yazı, Kürtleri bu ülkede yaşanan her türlü olumsuzluğun sorumlusu sayıyor, aşağılıyor ve hakaretler içeriyordu. Çeşitli kanallardan bize de ulaşan bu yazıyı yayınlayıp sonra da eleştirel bir yazı kaleme almayı düşünürken, bu sabah Hakan Çelik basın yayın kuruluşlarına gönderdiği bir açıklamayla yazının kendisine ait olmadığını, yazıda geçen düşünceleri savunmasının mümkün olmadığını söyledi. İnsanları aşağılayan yazıyı daha fazla yaygınlaşmaması için yayınlamıyoruz. Hakan Çelik'in açıklamarına yer veriyoruz...
Hakan Çelik’in açıklaması şöyle:
Bir süredir internet sitelerinde dolaşan ve “Bir Türk olarak Kürtlere soruyorum” başlığını taşıyan yazı, haber ve forum grupları arasında hızla yayılmaktadır.
Söz konusu yazının benimle ve Ankara temsilcisi olarak görev yaptığım Posta Gazetesi ile kesinlikle ilgisi yoktur. Böyle bir yazı kaleme almadığım gibi yazıda geçen düşünceleri savunmam da mümkün değildir.
Yaşanan terör eylemlerinden Kürtlerin tamamını sorumlu tutan, ırkçı ve aşırı milliyetçi unsurlar taşıyan yazı olsa olsa iki halkı birbirine düşürmek isteyen kötü niyetli çevreler tarafından kaleme alınmıştır.
Kürt sorununun, Türkiye’nin toprak bütünlüğü içinde demokrasi ve hukuk kurallarına uyularak çözülmesini savunan ve bu konuda yüzlerce yazı yazmış bir gazeteci ve televizyoncu olarak benim ve gazetemin adının kullanılarak böyle bir yazının internette dolaşıyor olmasını üzüntüyle karşılıyorum.
Benim ve kurumumla hiçbir ilgisi olmayan söz konusu yazının kontrolsüz bir şekilde internet ortamında yayılıyor olması, internetin, bilgilerin çarpıtılması
ya da fabrikasyon söylentilerin yayılması açısından nasıl korumasız bir yer haline geldiğinin bir örneğini oluşturmaktadır.
Kişilerin hak ve özgürlüklerini ihlal eden, güvenliklerini tehlikeye sokan haber ve bilgilerin kontrol edilmeden internete servis edilmesi, hepimizin yararlandığı bu mecranın güvenilirliğini tehlikeye sokmaktadır.
İnternetin özgürlüğünü sonuna kadar savunan bir gazeteci olarak, interneti kullananları ve bu ortama bilgi ve görüntülerle katkı sağlayanları, internetin güvenilirliğine zarar verecek girişimlerden kaçınmaya davet ediyorum.
İnternet sitelerini, benimle hiçbir ilgisi olmayan bu yazıyı çekmeleri, forum ve iletişim gruplarını ise bu yazıyı e- mail yoluyla birbirlerine göndermemeleri konusunda uyarıyorum.
Soz konusu olan yaziyi salak formlarda bulabilirsiniz. Bazi kisiler piyasaya internet yolu ile boyle yazilar pompalayarak nabiz yokluyorlar. Teror olaylari oldugu siralarda boyle yazilarla ortaligi karistiriyorlar. Dikkatli olmamiz lazim
12 Ekim 2008 04:02
beyhan__
çok kötü bi olay bu..
malesef var,büyük gazetecilerin adı altında yazmak istediklerini yazıp inandırıyorlar insanı..
üzücü gerçekten..
araştırmak gerek
12 Ekim 2008 04:10
luca leotardo
Bu yazıyı comandante arkadaşımız da foruma yazmıştı.
Kaynak da belirtmemişti.
Comandante ve onun zihniyetindekilerin faaliyetleri böyle işte...
Yalan dolan kurmaca...
612 Ekim 2008 04:12
jaja of opobo ® .iz
aynı konuyu comandante açmıştı...çıkan tartışmalar sebebiyle konu siliindi...hatırlatmak istedim...yönetim görür umarım..
12 Ekim 2008 04:13
threealls
luca leotardo demis ki: Bu yazıyı comandante arkadaşımız da foruma yazmıştı.
Kaynak da belirtmemişti.
Yalan dolan kurmaca...
oha ya..herife bak
12 Ekim 2008 04:14
beyhan__
Kaynak da belirtmemişti.
Yalan dolan kurmaca...
bu gazeteci mi bilmiyorum ama bunu bir gazeteci daha açıklamıştı,isimleri kafamda tutabilsem sölicem de söleyemiyorum şimdii!!
ama gerçekten tanınan bi adam:S
köşe yazısının altında yazmıştı..
jaja of opobo ® .iz
fırat kaynak belirtti..uydurmayalım
Kaynak da belirtmemişti.
Yalan dolan kurmaca...
luca leotardo
Ne kaynak belirtti link falan yoktu aynı yukarıdaki gibi hakan çelik yazmış dedi. Ama posta gazetesinden link falan yoktu. Emaille almış buralara yazmış.
12 Ekim 2008 04:15
jaja of opobo ® .iz
fıratın konu açarken titiz olduğunu tüm kantin biliyor...
12 Ekim 2008 04:16
beyhan__
bu yanlış olsa da var böyle bi olay
kendim okudum gazeteden
ama bi de yazarı hatırlasammm
threealls
hakan çelik'i hic tanımıyorum posta hic okumadıgımdan dolayı ama; yani madem yazının altına ünlü birinin imzasını atıyorlar neden hakan çelik gibi fazla bilinmeyen birinin adını kullansınlarki mesela ilhan selçuk yazsalar mustafa balbay yazsalar daha etkili olmaz mı?
açıkcası ben bu adamın böyle bir şey yazmış olup şimdide bunu örtbas etmeye çalışıyor olabileceği ihtimali üzerinde duruyorum..tabi adamı tanımıyorum günahınıda almak istemem
heyulæ
kalemine ismine güvenmeyenler tarih boyunca başka imzalara sığındılar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/22422
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.