ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > benimle dans eder misin?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

özge
özge
bu yaışmayı izleyenler!!! nw düşünüyorsunuz bu yarışma, jüri ve yarışmacılar hakkında ne düşünüyorsunuz? ben sıkı takipçisi oldum da son zamanlarda:)
28 Ocak 2006 21:51   mesajın adresini al  

æ
æ
huysuz virjini izliyorum ben :D
28 Ocak 2006 21:56   mesajın adresini al  

özge
özge
ben şunu anlayamıyorum bi türlü ya jüri bile kendi içinde farklı görüşleri savunurken dansçılardan daha ne bekliyorlar yarışmacılar çok başarılı prodüksiyonda kaliteli bence
28 Ocak 2006 21:58   mesajın adresini al  

özge
özge
yok ya tan sağtürk'ü çok severdim bu yarışmadan sonra sanki biraz gözümden düştü
28 Ocak 2006 22:02   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
yerli kanalları çok sevmeyen ben,bu yarışmaya hasta oldum.
uğurkan erez sürekli ciddi olmaya çalışıyor,olamıyor,asena ağır abla, yoncimik de kendini övdürmekten yerinde duramıyor.
tan sağtürk desen konuşmayı beceremiyor.
herkes bir şekil ama çok sevimliler!
huysuz virjin'in ise dalga geçmeyi çok abarttığını düşünüyorum. jüri-huysuz atışmaları da kısmen reyting amaçlı ama olsun.
reklam bitti,devamı sonraya ;)
28 Ocak 2006 22:21   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
dans ne güzel şey ya,böyle amatör de olsa izlemeye doyamıyorum ben.
28 Ocak 2006 22:23   mesajın adresini al  

özge
özge
ewt ya ben izlerken yerimde duramıorum kooreografiler çok ii türkiyede ne cevherler varmış dans adına ve dans hocası adına
28 Ocak 2006 22:28   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
tabii ki bu yarışma da yabancı kanallardan alma,bbc'de izlemiştim fazla profesyoneldi hiç geyik yoktu böyle,zaten aradığımız da insanların yorumlanmasını,hatta kötülenmesini görmek değil mi bazen?
ama ben jürinin değerlendirme konusunda haksızlık yaptığını düşünüyorum geçen hafta en iyi dansedenler elendi.. sonra oturup ağlıyorlar bir de.
çiftli dans yapıldığı için eğer -mesela- erkek iyi dansedemezse kız da b.k yoluna gidiyor son 3e kalıyor o kötü..
o okan da sırf tipinden kazanıyor,acaip kılım kendisine.
yaşasın nuray ve latin dansları!
(eğleniyorum ben çok kesintisiz kanal d bu akşam sırada tv makinası var)
oh ne finali ne bişeyi pamuk gibi oldum ya..
28 Ocak 2006 22:29   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
haa
o zoraki kasan kız yok mu aradaki blendax reklamlarında..
allahım dünyanın en yalancı işini yapıyor kendinden nefret etmiyor mu acaba?
-aa evet merve saçların demişkeeen,hangi şampuanı kullanıyosuun? (arkada eşşek gibi blendax yazıyo)
28 Ocak 2006 22:31   mesajın adresini al  

æ
æ
aradaki bilenducks reklamları iğrenç ama :(
28 Ocak 2006 22:31   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
cumartesi gecesi dışarı çıkamıyorum ben de hayatımı adadım kanal d ve ortakantin'e:)
yahu minicik kızlar çıktı caught up eşliğinde dansediyorlar olmamış.. ben fazla mı ahlakiyim bilmiyorum ama garipsedim biraz..
ayrıca geçen gün sabah sabah seda sayan'da bikaç çocuk gördüm bembeyaz giydirmişler allah'a dua ediyorlardı müzik eşliğinde. o neydi ya.
28 Ocak 2006 22:33   mesajın adresini al  

özge
özge
al benden de o kadar... okan çok taltı fizik olarak bi de fırlama ordan kazanıyor ama geçen hafta kimlerin eleneceği belliydi jüri bi garip... kendileri önerdi sonra pişman oldular yazık oldu geçen hafta elenenlere hakkaten:(
28 Ocak 2006 22:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008