ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Yurtdışında ingilizce!!!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

(sinem)
(sinem)
Uzun zamandır araştırıyorum ama hala gerçekten bana yararlı olacak yöntemi bulamadım.Önce w&t programına katılmayı düşündüm olmadı , şimdi dil okullarını araştırmaya başladım eğer aranızda bu tür programlara katılmış olanlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..Özellikle Malta' da ki ing. dil kurslarını merak ediyorum. Fiyatı diğerlerine göre çok daha uygun acaba eğitimi nasıl?Ya da neden ucuz diğerlerine göre?
Eğer katılmışsanız bu tür programlara deneyimlerinize ihtiyacım var gerçekten .Hiç gittiniz mi katıldınız mı bu tür programlara , kurslara ?Gerçekten yararlı oldu mu?
~ 954 gün   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
bir bilgisi olan yok mu herkes özelden mi mesaj atıyor yoksa:)
ahmet vardar gibi görevdeyim

(sinem)
(sinem)
yok yaw kimse sallamadı heralde:)napalım yine oturcas google araştırcas bakalım..

(sinem)
(sinem)
benim aslında gramerle bi sorunum yok ama bilmediğim kelime çok fazla işte kitap fln okumaya çalışıorm ama o da yeterli diil w&t da sadece konuşmam gelişir ama işte malta gibi biyerde kursa gidersem o zmn hem gr. hem de konuşmam gelişir die düşünüorum

(sinem)
(sinem)
yaa arkadaşlar ben taktım bu maltaya fiyatı nie diğerlerine göre daha düşük eğer eğitimi iiyse süper yok değilse bilemem..hiç giden oldu mu malta ya?.8garip bi soru oldu ama:)

palindrom
palindrom
mezun.com un forumuna gir...orda yurt dışında bulunmuş olanlar veya yaşayan kişiler her konuda konuşup sorulara cevap veriyorlar..büyük ihtimal, Malta hakkında yardımcı olcak birileri vardır...
~ 953 gün   mesajın adresini al  

murat
murat
www.ef.com.tr cok güzel bi şirkettt 4 yıl once usa ya gitmiştim biraz tuzlu fiyatları ama okullar sosyal imkanlar mükemmel.

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
benm senn gibi gramr de bi problemim yoktu ve ingilizcem şuan eskiye göre daha ii oldu sadece 2 ayda.
Burak ın geçen yıl gittiği yere ben bu yıl gidiyorum ve bence güzel bü eğitim veriyo. eğer düşünürsen ortamıda ii çok dostluklar kurabiliyosun

nefertari
nefertari
www.staffordhouse.com
cok iyi okul canterbury'de, wat a da gittim, mukemmel sartlarla karsilasmadim ama dil okulundan daha fazla eglendim..hatta dil okulunda oldugundan cok ingilizcem gelismis olabilir, cnk konusmaya ve karsimdakini anlamaya mecburdum, calisiyorsun sonucta..

beşiktaş
beşiktaş
sara concorde international diye okul hatırlıyor musun canterbury'de?

nefertari
nefertari
hatirlamiyorum:( ne taraftaydi acaba:P

beşiktaş
beşiktaş
merkezde değil,folkestone canturbury yolunda ;) merkezi de güzeldir canturbury nin orda bi kale vardı yanlış hatırlamıyosam , mağazalar vardı o sokakata şekil şekil

beşiktaş
beşiktaş
ben psg firmasıyla gitmiştim ,araştırabilirsin,gayet de yararlı olacaktır
~ 952 gün   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Londra'nin gobeginde bi suru ucuz ucuz dil okullari var.

Ek Bilgi : Ingilizce dil okullarinda degil, publarda ogrenilir.

Bu yuzdendir ki Londra'yi denemelisin bence.
~ 770 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008