ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Kalecilerin protestosu kırmızı kartla sonuçlandı
90 dakika protesto kirmizi kart omer catkic volkan demirel
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

souvereign jr.
souvereign jr.
Takımını kurtardı, kendisini yaktı!

Yaptığı kurtarışlarla Antalyaspor’un bir puan almasında başrolü oynayan kaleci Ömer, maçtan sonra seyirciye yönelik davranışı yüzünden 2. sarıdan kırmızı kart görünce adeta çılgına döndü

Maçtan sonra sahada istenmeyen görüntüler vardı. Yaptığı kritik kurtarışlarla kırmızı-beyazlı takımın bir puanla sahadan ayrılmasında başrolü oynayan kaleci Ömer Çatkıç, hakem Bülent Yıldırım’ın karşılaşmayı bitiren düdüğünden sonra Galatasaray seyircisine döndü. Ömer’in kollarını bağdaş yaparak hareketsiz durması sarı-kırmızılı seyircileri adeta çılgına çevirdi.

Ömer’in bu davranışına sinirlenen Lincoln, tecrübeli kaleciyi iterek yere indirdi. Hakem Yıldırım, seyirciyi tahrik ettiği gerekçesiyle sarı kartı bulunan Ömer’e ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Yıldırım, Lincoln’e de sarı kart çıkardı.

Ömer kırmızı karttan sonra çılgına döndü. Bülent Yıldırım’ın üzerine yürümek isteyen deneyimli file bekçisini Antalyasporlu yardımcı antrenörler ve futbolcular güçlükle sakinleştirdi. Taraftarlar da koltukları kırarak sahaya attı.

Sessizce protesto ettim
Olaylara Ömer’in, son dakikalarda Milan Baros’la olan bir diyalogu neden oldu. Çek oyuncunun ayağıdan kaptığı bir topu Baros’a uzatınca tribünlerden küfür yiyen Ömer, maç sonrası sessizce durarak seyirciyi protesto ettiğini söyledi. Tecrübeli kaleci, “Mübarek Ramazan’da anneme, aileme küfür edilmesi beni çileden çıkardı. Ben maçtan sonra tribünlere doğru durdum ve sessiz bir tepki verdim. Bana küfür eden kişilerin annelerinin ellerinden öpüyorum” dedi.

Uslanmıyor

Sarı-lacivertli takımın file bekçisi Volkan Demirel, 2008 yılı içinde üçüncü kez kırmızı kartla oyundan atıldı.

Geçen sezon Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray’a karşı 90. dakikada kırmızı kart gören Volkan, 2008 Avrupa Şampiyonası’nda Çek Cumhuriyeti ile oynadığımız milli maçın 90. dakikasında da yine kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. Volkan dün de Hacettepe karşılaşmasının son dakikasında hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun verdiği penaltı kararı sonrası rakibi düşürdüğü için sarı kart gördü. Penaltının kaçması sonrası ellerini yukarı kaldırarak Abitoğlu’na tepki verince ikinci sarı karttan atıldı. Milli kaleci sahadan çıkarken eldivenlerini yere fırlatırken, uzun süre soyunma odasına gitmemekte direndi. Volkan’ın disiplinsiz davranışları yönetimin de tepkisini çekerken, Gençlerbirliği maçında kaleyi genç Volkan Babacan koruyacak.

kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2008/09/14/index.html?ver=519

Türk kalecilerimize neler oluyor böyle? ikisi de hatalı bence. 90.dakikada kırmızı kart görmek tam bir disiplinsizliktir. sinirine hakim olmayı bilmeleri gerekir bu tip maçlarda...
14 Eylül 2008 14:59   mesajın adresini al  

carlitoo birigante
carlitoo birigante
ömeri bilmemde wolkanın yukarıyı işaret etmesinden hakem neden gocunmuş anlamadım
14 Eylül 2008 15:04   mesajın adresini al  

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
keşke can da gorseydı kırmızı hemde yumruk falan atsaydı 31 hafta ceza alsaydı...
14 Eylül 2008 15:07   mesajın adresini al  

wahshe
wahshe
o diil de ömer in kıçındaki jeneratör reklamı hoş olmuş :))
 3   14 Eylül 2008 15:13   mesajın adresini al  

carlitoo birigante
carlitoo birigante
cana neden yükleniosunki daha adam bir maç oynamış hata olucak edu şamp liginde gol kıralı olucaktı kimse sesini cıkartmadı ama nedense bu futbolcular
gelişime acık türk futbolcuları olunca işi bitirilio hemen sonra milli takım stoper arıooo
14 Eylül 2008 15:14   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
kurallarda seyirciyi kışkırtmak veya hakeme itirazda bulunmak sarı kartla cezalandırılıyor. sarı kartı olan iki kaleci de bunu yapmadan önce sinirine hakim olmayı bilmeliydiler.
14 Eylül 2008 15:18   mesajın adresini al  

belliciste
belliciste
wahshe demis ki:

iyi tespit :)

souvereign jr.
souvereign jr.
aksa jeneratör :D

wahshe demis ki:

hellyeah
hellyeah
parayı gören artizleşio azıo zaten volkanada bişiler oldu bence haketmiş......

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
can her oynadığı maçta bunu yapıyor...
önceki senelerde de yapmıştı cok ıyı hatırlıyorum ve bız kac kez can ın yerıne ben daha ıyı oynarım geyiği yapmıştık...
14 Eylül 2008 15:20   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
hakemin ikinci sarııyo harekte veridğini sanmıyorum, zira o hareketi yparken ağzı boş durmuyordu, kimbilir ne dedi:)

carlitoo birigante demis ki:
ömeri bilmemde wolkanın yukarıyı işaret etmesinden hakem neden gocunmuş anlamadım
14 Eylül 2008 15:21   mesajın adresini al  

carlitoo birigante
carlitoo birigante

bülten korkmaz a soruyor güntekin sizden sonra sizin yerinizi alabilcek gelecek vaddeden oyuncu can arat dior bülent ama oynaması lazım dioyor bu sözün üstünden üc sene gecio can idman topcusu oldu ewet hataları var ama en azından bi kiralık falan gönderseler hep top oynasa hem hatalarını azaltsa canın hatası var ama bence bu sistemde yanlış

öz kunteper canavarı demis ki:
can her oynadığı maçta bunu yapıyor...
önceki senelerde de yapmıştı cok ıyı hatırlıyorum ve bız kac kez can ın yerıne ben daha ıyı oynarım geyiği yapmıştık...
14 Eylül 2008 15:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008