ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > 2. Geleneksel İzmir Toplaşkası

Sayfalar: 1  2  3  4  5  97  98  99  100  101  << Önceki Sayfa      şu anda 1201 - 1210

alev78
alev78
İYİ DE BEN KİMİ SEÇİCEYİMİ BİLEMEDİM BİLET NERDEN ALINIYO AMA HERALDE MERVEYİ SEÇERİM ÇÜNKÜ SEBAHATİN ADI ŞAKAYMIŞ ANLAŞILAN :sssssSSSSSSSSSSSSsss
20 Ekim 2008 23:49   mesajın adresini al  

mr stubborn
mr stubborn
pff buluşup güzel bi gun geçirmişsiniz, kıymetini bilin bari...
o onla bu bunla...size ne, herkes kendine baksa bi tartışcak bi bok yok ortada
 4   20 Ekim 2008 23:50   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim

şaka değil ironi hişşşşşşşşşşş;)

tegan pelin demis ki:
İYİ DE BEN KİMİ SEÇİCEYİMİ BİLEMEDİM BİLET NERDEN ALINIYO AMA HERALDE MERVEYİ SEÇERİM ÇÜNKÜ SEBAHATİN ADI ŞAKAYMIŞ ANLAŞILAN :sssssSSSSSSSSSSSSsss
20 Ekim 2008 23:51   mesajın adresini al  

kırbaç :)
kırbaç :)
hıh mıllet muhbbte uzak kalınca yabancı erkek dıe cumle içinde konusan arkadasa bısı mı yapmıslar anlamadım neden bu kadar gocundun ?
 2   20 Ekim 2008 23:51   mesajın adresini al  

zaraki kenpachi
zaraki kenpachi
bal bebek demis ki:
tanımadığı erkekler derken onları kastetmemiştim sanırım lafları başka yerinden anlayan belli oldu.. GS mevzusundan bahsetmiştim.zaten o benim tercihim diye de söyledim tekrarlanmasına gerek yoktu

bu arkadaşıda karıştırdınız ya olaya size daha bişi demiyorum valla çok üzüldüm
20 Ekim 2008 23:53   mesajın adresini al  

alev78
alev78
HOŞLANMAK
20 Ekim 2008 23:53   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim
pas
20 Ekim 2008 23:54   mesajın adresini al  

bal bebek
bal bebek
ya ben dedikodu olsun diye yazmadım merak konusu haline gelmesin. istediğiyle konuşur istediğiin sırtına çıkar. bu durum insanlara hoş geliyorsa işte bu benimin vakti zamanındaki hataları da hebele hübele deyip üzerine yürünmemeli diyorum o kadar.
20 Ekim 2008 23:54   mesajın adresini al  

demon eva
demon eva
ya okuyorum okuyorum kaarışmim diyorum da sen nerden çıktın be güzel kızım?? he sana noldu? kim kıştladı tavuklarını???

bal bebek demis ki:
aslına bakılırsa o buluşmaya geldim ben arkadaşlık yapmak için seçim yapmam gerekseydi merve ve sebahat arasında, kesinlikle sebahat derdim neden böyle bir karşılaştırma yaptın diyen olacak olursa hak etmeyen insanlar hak etmediği şekilde laflar işitmiş. Bu benim düşüncemdir tartışma olsun istemiyorum. Bir de erkeklerin altına bile yatsa kimseyi ilgilendirmez yok dövme yapmış yok şöyle yapmış yok kiloluymuş yok bilmem ne buna tamam. O vakit de işte o benimin ben siteye üye değilim bilmem ne demesi de kimseyi alakadar etmez. Bence önce herkes kendine baksın. Tanımadığı erkeklerin arasına katılmaktan çok daha elit bir davranış bence feyk olmaya çalışmak.
20 Ekim 2008 23:55   mesajın adresini al  

punitive
punitive
Hem kim nereye oturursa otursun sen kendi kı..ç... göre oturcak biyer bul da konuş.
20 Ekim 2008 23:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  97  98  99  100  101  << Önceki Sayfa      şu anda 1201 - 1210

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008