İYİ DE BEN KİMİ SEÇİCEYİMİ BİLEMEDİM BİLET NERDEN ALINIYO AMA HERALDE MERVEYİ SEÇERİM ÇÜNKÜ SEBAHATİN ADI ŞAKAYMIŞ ANLAŞILAN :sssssSSSSSSSSSSSSsss
20 Ekim 2008 23:49
mr stubborn
pff buluşup güzel bi gun geçirmişsiniz, kıymetini bilin bari...
o onla bu bunla...size ne, herkes kendine baksa bi tartışcak bi bok yok ortada
420 Ekim 2008 23:50
' işte o benim
şaka değil ironi hişşşşşşşşşşş;)
tegan pelin demis ki: İYİ DE BEN KİMİ SEÇİCEYİMİ BİLEMEDİM BİLET NERDEN ALINIYO AMA HERALDE MERVEYİ SEÇERİM ÇÜNKÜ SEBAHATİN ADI ŞAKAYMIŞ ANLAŞILAN :sssssSSSSSSSSSSSSsss
20 Ekim 2008 23:51
kırbaç :)
hıh mıllet muhbbte uzak kalınca yabancı erkek dıe cumle içinde konusan arkadasa bısı mı yapmıslar anlamadım neden bu kadar gocundun ?
220 Ekim 2008 23:51
zaraki kenpachi
bal bebek demis ki: tanımadığı erkekler derken onları kastetmemiştim sanırım lafları başka yerinden anlayan belli oldu.. GS mevzusundan bahsetmiştim.zaten o benim tercihim diye de söyledim tekrarlanmasına gerek yoktu
bu arkadaşıda karıştırdınız ya olaya size daha bişi demiyorum valla çok üzüldüm
20 Ekim 2008 23:53
alev78
HOŞLANMAK
20 Ekim 2008 23:53
' işte o benim
pas
20 Ekim 2008 23:54
bal bebek
ya ben dedikodu olsun diye yazmadım merak konusu haline gelmesin. istediğiyle konuşur istediğiin sırtına çıkar. bu durum insanlara hoş geliyorsa işte bu benimin vakti zamanındaki hataları da hebele hübele deyip üzerine yürünmemeli diyorum o kadar.
20 Ekim 2008 23:54
demon eva
ya okuyorum okuyorum kaarışmim diyorum da sen nerden çıktın be güzel kızım?? he sana noldu? kim kıştladı tavuklarını???
bal bebek demis ki: aslına bakılırsa o buluşmaya geldim ben arkadaşlık yapmak için seçim yapmam gerekseydi merve ve sebahat arasında, kesinlikle sebahat derdim neden böyle bir karşılaştırma yaptın diyen olacak olursa hak etmeyen insanlar hak etmediği şekilde laflar işitmiş. Bu benim düşüncemdir tartışma olsun istemiyorum. Bir de erkeklerin altına bile yatsa kimseyi ilgilendirmez yok dövme yapmış yok şöyle yapmış yok kiloluymuş yok bilmem ne buna tamam. O vakit de işte o benimin ben siteye üye değilim bilmem ne demesi de kimseyi alakadar etmez. Bence önce herkes kendine baksın. Tanımadığı erkeklerin arasına katılmaktan çok daha elit bir davranış bence feyk olmaya çalışmak.
20 Ekim 2008 23:55
punitive
Hem kim nereye oturursa otursun sen kendi kı..ç... göre oturcak biyer bul da konuş.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.