gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - Bill Gates Öğrencilerle buluşuyor. (30 Ocak)
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 7
 Yazar: Mesaj:
sod
sod
Tolga sen gidiyomusun abi? Biz gidiyorum ouzla okulu temsil etmeye görevliyiz abi... hehe okul için kayıtlar dolmuş galiba... İstediğiniz bir soru varsa ben sorayım sizin yerinize diyecem ama sorular bile kurayla çekilecek abi :D yani bizim okulun işlerine dönecek her şey :D

27 Ocak 2006 01:12  mesajın adresini al  
sod
sod
bence olay şu Bill Gatesde açık kaynak hakkındda bilgi istiyor. O yüzden Bilgi Üniversitesinde olacak olan konferansa katılmaya gelmiş olabilir... hehehe Çaktırmadan aradan girip neler olduğuna bakacak birde milletten fikir çalacak hahahahaha ne güsel dimi? :D

27 Ocak 2006 01:24  mesajın adresini al  
sod
sod
abi 28 - 29 şubattı galiba tam bilmiyorum tarihi nette bir bak abi fazlamesai.com adresinde yazıyodu abi galiba... Beklerim ben gidecem walla parada vermeyecez Bilgideki konferansa acaba buna para verecekmiyiz abi :S

27 Ocak 2006 01:28  mesajın adresini al  
sod
sod
ok abi ouz içine saklanacamda :P heheheh sende i k ile takıl abi o zmn ya da lolita pınarla hehehehehehe anladın sen hahahahahahaha

27 Ocak 2006 01:44  mesajın adresini al  
a. bandini
a. bandini
abi bu herif üni mezunu bile değil di mi ya? bi de gidiyor ünilere semienere ne güzel

27 Ocak 2006 01:44  mesajın adresini al  
sod
sod
hahahaha walla abi bilemeyecem ne mezunu diye ama yazamayacam adını tam kusura bakmayın özer beni yok ederken düzeltir okulun adını harverd ünide adam konferans için geldi kürsüye çıktı ve tek cümle hepiniz burda okuduğunuz için salaksınız dedi ve gitti... bizede aynısını yapabilir belki... hehehehehehehe

27 Ocak 2006 01:50  mesajın adresini al  
a. bandini
a. bandini
he ya ou şey yapmış markeler zinciri sahibi bi dene yale olması lazım okulun.
siz mezun oluyosunuz siz kaybettiniz, hem bill gates hemde ben üni terkiz sizden sonra gelenlere söleyin üniye gitmesinler demiş
bende ordan şey ettim ztn
=)

27 Ocak 2006 02:07  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 7
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008