| |
star
|
Kaç erkek 40'ına kadar hayatını yaşama taraftarı? Kaçının aklından evlilk hiç geçmiyor? Kaç kız 30'undan sonra evde kalma korkusu içinde? Kaçı evliliği zorunlu düşünmüyor? İşte evlilik üzerine konuşma zamanı. Lütfen herkez fikir beyan etsin nekadar çok insan okadar çok genel yarı oluşturacak kafamızda! Şimdi söyleyin EVLİLİK NEZAMAN?
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
$
|
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
adriatic
|
30umdan snra o da mantık evliligi olur herhalde aile baskısından kurtulmak icin yoksa ben boyle yasamaktan memnunum gerek yok..
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
atalay
|
bazen hemen evlenmek istiyorum. bazende 40 yaşında diyorum. doru insanı bulduuma inanırsam hemen bile evlenebilirim :)
bilmiyorum ama içimde bi çocuk istee var. baba olmak istiyorum :S :D
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
star
|
Evlenmeden insanlar evli gibi yaşayaazlarmı? Neden Evlilik?
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
brcnbrc
|
evlilik kadın için şu yaşta erkek için bu yaşta olması gibi bi şart yok!bence insan kendi kafasında bazı şeyleri yaşamış bitirmiş ve kendini gerçekten evliliğe hazır hiseediorsa o zaman evlenmeli..baana sorarsanız kaç yılım daha var bilmiorum ama her an evlenebilir:)
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
sln1907
|
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
adriatic
|
sadece toplumsal baskı ve hukuksal haklar icin evlilik sart..yoksa gerek yok bence de evlenmeye..cocugum olsun ama kocam olmasın..hatta mantık evliligi yaptıgım birinden hiç olmasın..yillarca sevdigim ve asik oldugum insandan olsun isterim cocugum ki daha saglikli,daha neseli,daha iyi bir cocuk olsun...
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
gökhan bu sefer iddia kaç mesaj?
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
star
|
Aşk bitebilir yada sorunlar birbirini izleye bilir... Bunu dünkü `` aşk geçicimi kalıcımı?`` yazımızda tartıştık. Ama evlilik bağlar boşanmak zordur. Evlilik dışı bi çocuktan sonra o insanla aranızda sorun çıkabilir. Ve bu ilişkide iki taraf başına buyruk davranabilir.
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
palindrom
|
bu işlerde plan yapmak yanlış...30 dersin,karşına biri çıkar hemen evlenirsin...25 dersin ama hiç evlenemezsin..tamamen kader kısmet işi...
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
star
|
Evlenmekten yada evlenememekten korkuyormuyuz?
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
beşiktaş
|
|
|
~ 954 gün
|
|
| |
efelerin efesi
|
evlenmenin zamanı mı olurmuş, bir kişi size evlilik ihtiyacı hissettirebilirse evlenirsin ama bu hissi verebilecek kişiyi bulmak yada ona rastlamak asıl problem yani doğru kişi doğru zaman hepsi bir araya gelirse, galiba evlenme zamanı gelmiştirr
|
|
1 ~ 954 gün
|
|
| |
nefertari
|
ben eskiden 25inden once evlenmem diyordum ama okul bitsin 21 yasinda biticek ins, o zmn her an evlenebilirim.. ama ayni zmnda evlilikten de korkuyorum, cocuk var isin ucunda, yanlis kararlarim yuzunden bir de baskalarinin hayatini mahvetmek istemiyorum:( =)
|
|
~ 954 gün
|
|
| |