ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Juventuslu Tiago, kulüp başkanını tuvalete kilitle
alessandro del piero tuvalete kilitlemek transfer giovanni cobolli gigli tiago juventus
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

souvereign jr.
souvereign jr.
Juventuslu Tiago, kulüp başkanını tuvalete kilitledi
EDA BERKBAYRAK - MİLANO / DHA

İtalya Serie A Ligi takımlarından Juventus'un satış listesindeki ismi Tiago'nun, kulüp başkanı Giovanni Cobolli Gigli'yi tuvalete kilitlediği ortaya çıktı. SKY İtalia'da canlı yayında bir açıklamada bulunarak konuyla ilgili iddiaları doğrulayan Gigli, Tuvalete kilitlendiğim haberi doğru dedi.

Portekizli oyuncu Tiago, kulübünün kendisini satış listesine koymasına sinirlenmiş, Everton ve Monaco'dan gelen teklifleri de reddetmişti. Bu durum, Tiago gitmediği için transfer gerçekleştimeyen Juventus'da tansiyonu iyice yükseltti. Ancak Tiago'nun satılmaması için baskı yapmak amacıyla Juventus Başkanı Gigli'yi tuvalete kilitlemesi ipleri kopardı. Gigli'nin bir saat süreyle tuvalette kapalı kaldığı, daha sonra yardım isteyen sesini duyan takım oyuncularından Alessandro Del Piero'nun kapıyı kırıp başkanı kurtardığı ortaya çıktı. Olayın bu şekilde ortaya çıkmış olamasının utanç verici olduğunu dile getiren Gigli, Bir arkadaşıma söylemiştim. O da konuşmuş diye konuştu.

Gigli, Sesimi duyup yardıma gelen Alessandro del Piero, kapıyı kırıp beni kurtardı. Hatta maç öncesi sakatlanmasını istemediğimden, başka birini yardıma çağırmasını istedim ama o kapıyı kırıp çıkmamı sağladı. Umarım Tiago gece yarısına kadar kendine bir yer bulur demekle yetindi.

hayatımda duyduğum en komik transfer haberi :D
1 Eylül 2008 22:48   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
iyi yapmış:)
1 Eylül 2008 22:53   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
enteresan
1 Eylül 2008 22:56   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
üstüne etmediğine dua etsin :)
1 Eylül 2008 22:58   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
başlığın hepsi anasayfada gözükmediği için, bi an tiago başkan oldu falan sandım :D
1 Eylül 2008 23:18   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
küçükken yaramazlık yaptığımızda anamız babamız da bizi kilitlerdi tuvalete banyoya vs.. kapı dışarı edildiğimiz de oldu. lakin biz hiçbir büyüğümüze böyle saygısızlık etmedik. yapılan ayıptır, utanmazlık, terbiyesizliktir. kınıyorum...
1 Eylül 2008 23:20   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
ayrıca del piero kardeşimizi de, yaptığı örnek davranıştan ötürü tebrik ediyor, alnından öpmek istiyorum kendisini... hep böyle kardeşim... hep böyle...
1 Eylül 2008 23:22   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
bu arada gigli Gimliyi hatırlatmıyor değil.
1 Eylül 2008 23:25   mesajın adresini al  

lucy luyi
lucy luyi
haha şaşırmış.
1 Eylül 2008 23:29   mesajın adresini al  

mikrop®
mikrop®
2 Eylül 2008 00:05   mesajın adresini al  

juanxea
juanxea
bu portekizlilerin alayı acayip :)
2 Eylül 2008 01:32   mesajın adresini al  

ç@gl@я;
ç@gl@я;
Vay anasını beaa , türkiyede olsa kan çıkardı diim : )
2 Eylül 2008 01:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008