| |
boreas
|
www.ogame.com.tr aranızda oynayan var mı arkadaslar.varsa bir ittifak kuralım:):):)
|
|
~ 955 gün
|
|
| |
thuringwethil
|
bırak daha yeniysen..bence =)
|
|
~ 955 gün
|
|
| |
exelon
|
http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=180&bid=13
|
|
~ 955 gün
|
|
| |
gregory house
|
|
|
~ 955 gün
|
|
| |
boreas
|
arkadaslar yüklenmeyin .yeniyim burda .daha 2 gün oldu buraya kaydolalı.bilmiyordum acıldıgını bööle bir forumun.neese aslı sagol uyardıgın icin.
|
|
~ 955 gün
|
|
| |
alibaş
|
5 ,18 ve 22 deyim beklerim:)))
|
|
~ 955 gün
|
|
| |
heretic
|
harbi bağımlılık yapan bir oyun gecenin 4 de alarm kurup filo kaldıracak kadar onermıyorum oyunu başlayan bırakmazzzzzzzz
|
|
~ 875 gün
|
|
| |
emperor84
|
hiç başlama,benim 1 ayımı yedi,ev arkadaşlarımın 3-4 ayını,adamlar gece bi kaç kere uyanıp oyuna bakıyolardı,bi kere bi arkadaşım filosunu kaldırmayı unutmuş-bütün filosunu ezmişler sonra depresyona girdiydi eleman,ıyyyy iğrenç günlerdiiiiii.........
|
|
~ 844 gün
|
|
| |
banshee
|
Tatile giderken,tatil moduna almayı unuttum.O gün bugündür açmıorum.
|
|
~ 687 gün
|
|
| |
bbaykul
|
arkadaşlar uzak durun bu oyundan manasız bağımlılık yapan bir oyun gördünüz mü çığlık çığlığa kaçın!
|
|
~ 682 gün
|
|
| |
üstteki
|
sağ üstte başlık arama var, oraya ogame yaz,arat
iyi oyunlar..
boreas demis ki:
arkadaslar yüklenmeyin .yeniyim burda .daha 2 gün oldu buraya kaydolalı.bilmiyordum acıldıgını bööle bir forumun |
|
|
~ 682 gün
|
|
| |
max.j.one
|
14. evrenin eski ekollerinden biriydim
yalnız bırakabilmek için hile yaptım. yoksa kurtulamıyorsun çok aşırı zaman alan bi oyun. bırakacam diorum girmiyorum hesaba ama daha sonra dayanamayıp griyordum bende hesabım silinsin die hile yaptım
14. evrende oynayanlar varsa SALDIRAY Abi deyin ilk 20 deki oyunculara selamımı söleyin :)))
|
|
~ 682 gün
|
|
| |