ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Olimpiyatların diğer anlamı

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 21

laviniaa
laviniaa
her olayda da türk erkeklerine bok atın.erkek her yerde aynı lanreyjuı

yoo bok atma değil bence bu..ülkemize gelen yabancı kadınlara nasıl bakıldığı üzerinden yaptığım içinde de hafif espri olan bir tespit.. anlayana tabi..
haa erkek her yerde aynı olabilir dediğiniz gibi..ama ben Türkiye'de yaşadığım için Türk erkeklerine dair bir tespit yaptım.. yani rus erkekleri üzerine falan bir doktora tezim yok kusura bakmayın.. :D
24 Ağustos 2008 22:06   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo

Tayhshaun Prince? :))

souvereign jr. demis ki:
ben ortasona giderken yüzme kursuna gitmiştim ESTİ spor kulübünde. eylül ayı geldi çattı antrenör seni su topu takımına alalım dedi , fakat annem dersleri başlıcak deyip teklifi geri çevirdi. belki de su topçu olacaktım ama kısmet değilmiş. hep böyle olur zaten. biz de şansımızı okulun basketbol takımında denedik. 1sene katılmıştım basketbol takımına aynı Tayshaun Prince gibi oynuyordum. fakat gene lisesona geçtiğimiz de onu da bıraktık amatör olarak basketbola devam ettik. Türkiye'de hem okul hem spor zor yürüyor bu kafayı değiştirmek lazım oğlum olursa ilk işim 5-6 yaşlarında yeteneğine göre sporcu olarak yetiştirmek tabi derslerini de aksatmamak şartıyla...
 3   24 Ağustos 2008 22:12   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
savunma yönüm ağır basıyomuş yani hoca öle demişti :) zaten çok top çalardım.
24 Ağustos 2008 22:14   mesajın adresini al  

anack-su-namun
anack-su-namun
vazgeçtim katıLmıom oLimpiyatLara...
24 Ağustos 2008 23:08   mesajın adresini al  

messiniyen
messiniyen
o kadar çok insan yaz döneminde özellikle bir arada toplandıysa kesinlikle seks vardır zaten :) ama halterci kadınlardan uzak dursunlar bence o kadar hormonal ilaçlarla erkek gibi olmuştur onlar :)
24 Ağustos 2008 23:21   mesajın adresini al  

sezon sonu indirimi
sezon sonu indirimi
beni bilmeden turk erkekleri uzerine yorum yapmanı begenmedim lavinia sadece kendi payımdan konusuyorum lutfen bilimsel konusalımm gazili arkadasımm...
25 Ağustos 2008 00:28   mesajın adresini al  

lts
lts
çok komik yaf
25 Ağustos 2008 03:25   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
ben de küçükken yüzmeye gidiyordum, hiç ayrılmak istemiyordum ama aynı annem dersleri bahane ederek benm olimpiyat yolumu kapadı :(
25 Ağustos 2008 09:41   mesajın adresini al  

laviniaa
laviniaa
sevsinler..bilimsel konuşalımmış..zatıaliniz çok bilimsel konuşuyor sanırım.. erkek arkadaşın var mı, varsa senle konuşmaya devam etmeyeceğim vs.. baya bilimsel evet.. :D
ayrıca kantinde hiç kadın başlıkları altında genelleme yapılmıyormuş gibi burada kimsenin şahsını hedef almada bir espri yapmam ne kadar olay oldu böyle..fazla hassas sanırım bu kantin erkekleri..

sezon sonu indirimi demis ki:
beni bilmeden turk erkekleri uzerine yorum yapmanı begenmedim lavinia sadece kendi payımdan konusuyorum lutfen bilimsel konusalımm gazili arkadasımm...
25 Ağustos 2008 14:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 21

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008