ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, tekvandoda erkekler +80 kilo bronz madalya maçında Kazak Arman Çilmanov ile Kübalı Angel Valodia Matos'un karşılaşması Olimpiyat tarihine kara bir leke olarak geçti. Karşılaşmanın 2. periyodunda Matos 3-2 öndeyken hakem kararıyla yenik sayıldı. Hakemin tedavi süresini aştığı gerekçesiyle diskalifiye ettiği Mato, sinirlenerek hakeme tekme attı.
Hızını alamayan Matos, yardımcı hakeme de tekme attı ve bağırarak minderden ayrıldı.
MATOS'A ÖMÜR BOYU MEN CEZASI
Uluslararası Tekvando Federasyonu'nun (WTF) açıklamasında, Matos ve antrenörünün bu olayın ardından uluslararası müsabakalardan ömür boyu men edildikleri belirtildi.
WTF Disiplin Kurulu'nun, bu müsabakanın hemen ardından olağanüstü toplantı yaptığı ve Matos ve antrenörünün ''tekvando ruhuna aykırı hareket ettiğine'' karar verdiği kaydedildi. Matos'un karara itiraz hakkı bulunuyor.
valla sporda şiddete karşıyım ama bu hakem haketmiş yaaaa
24 Ağustos 2008 14:26
hiyelkar
dostum sen de tv5 başlığında adam değil dediğin kişinin haber kurumlarından başlıklar açıyosun, hani biraz çelişki olmuyor mu?
maşallah her başlık oradan da, dikkatimi celbetti.
424 Ağustos 2008 14:55
bigbang
bi daha olimpiyatları zor görür
24 Ağustos 2008 15:02
hayda.bre
eline sağlık :PPP
olimpiyatlara artık katılamayacak.
24 Ağustos 2008 15:49
desen
abi şu taekwondo yazmasını kimse öğrenemedi bi yaa koskoca trt kanalları gazeteler bile okunduğu gbi yazıo pff
24 Ağustos 2008 16:13
daisy=) **solminör**
ahahahhaha
iyi yapmuş.aferin.
salak herif
24 Ağustos 2008 16:21
souvereign jr.
olimpiyatlara katılamayacak olması iyi olmuş.
24 Ağustos 2008 16:40
aburcuburcu_
bnce spora devam etmeliydi... şimdi o boşlukta önüne geleni döver bu adam :S
e ne var bunda, Türkçe'ye giren yabancı kelimeler genel kural olarak Türkçe okunuşuyla yazılır. Yani gayet normal bir durum, aksi hal anormal olurdu.
iyi cakmış yalnız da yardımcı hakeme nerde saldırmış orayı kacırdım:)
bi de onlar kavga ediyo mavili eleman şampiyonluk turu atıyo asdfghjklş, adam siklememiş hiç
desen demis ki: abi şu taekwondo yazmasını kimse öğrenemedi bi yaa koskoca trt kanalları gazeteler bile okunduğu gbi yazıo pff
24 Ağustos 2008 16:47
***pmyo_student***
hiyelkar demis ki: dostum sen de tv5 başlığında adam değil dediğin kişinin haber kurumlarından başlıklar açıyosun, hani biraz çelişki olmuyor mu?
maşallah her başlık oradan da, dikkatimi celbetti.
aydın doğanla ne alakası var.ben mehmet ali birandın haberlerini yazıyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21513
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.