ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  koç üniversitesi  ONEMLI!FINAL SCHEDULE U KONTROL EDIN!!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

adriatic
adriatic
Arkadaslar,

Biz burada dusunup duruyoruz ya ne oluyor diye, final schedule u kontrol ederseniz 26'sındaki finallerin 29'una ertelendigini goreceksiniz benden size onemlii bir duyuru:)
~ 955 gün   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
tabi bu eger tatil olursa die duzenlenmis ekstra schedule da olabilir bilemiyorum..

adriatic
adriatic
KAR TATILIII ERTELENDII

adriatic
adriatic
heh heh yani persembe ve cuma da tatil oldu anlamindaydi:)

mk
mk
nası bi haksızlıktır bazılarının 20snde finaleerini bitirip evine gitmesi ve bzm hala 30unda finalimizin olması

adriatic
adriatic
valla güzelim biz de cok fena sıkıstık..benim sadece bu donem 2 finalim vardi 2si de ertelendii ki uludag olayı yatmasın diye de kasip duruyoruz bir yandan..

suit up!
suit up!
uludağ olayı pazar deil mi zaten?? yatmş olmadı mı bi bakıma?? bizim sınaw p.tesi ye ertelendi ve salı günü sınaw olcak insanlar da war...

mk
mk
sanırım uludag olayını 5 ine erteliceklermiş.. yanılıyo da olablrm sadece bi duyum

adriatic
adriatic
benım sınavlarım cumartesi pazara alındı..7 oda hala gidior gozukuor 2 oda da otel degisikligi yapmislar..otobus de aksam 7'ye alınmıs o yuzden henuz yatmıs gozukmuor..biz azimliyiz gidicez en kotu ihtimal pazartesi sabahı kendımız yola cıkıp gidiorus valla:D

taka
taka
bi şey sorcam şimdi bunların tatili uzatma ihtimali var mı? yoksa 12sinde bitçekmi tatil yine :(

adriatic
adriatic
sanmıyorum asliciim 12sinde bitecek gibi..liseler falan da 1 hafta uzattılar bos yere ama bilemicem..sanmıyorum bizim okulun 1 hafta uzatması demek spring break'in olmamasi demektir ki hic tavsiye etmiyorum..spring break gayet ii oluyor..

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008