rockman demis ki: sex sadece ilişkinin bir parçası ......
hiçbirşey bir kadını sevmenin tadını veremez......
sex dediğiniz şey iki insanın bir olmasıdır, iki bedenin bir olmasıdır onun dışında yapılansa havani cinselliğin tatmininden başka birşey değildir.....
31 Ağustos 2008 20:20
bukowski
prime gitti yerine fuzulee geldi
1 Ağustos 2008 20:31
firavun84
cep telefonu ilk çıktığında bizim zengin kesim gösterip havasını atabilmek için ota boka sokakta kullanırdı bağıra çağıra. Şimdi düşünsenize adam alacak robotunu sokağın ortasında volume full:))))
4 Ağustos 2008 06:38
orsurburda
hesapladım uğraştım bende bi kampanya başlattım bu robot hakkında!!
çok yakında elimde olucak angelina görünümlü robotumuz..
şimdiden ilk 2 haftamız doldu..
tüm abazanlara duyurulur ücret cok makul...
iletişim için msj bırakınız..
ebli günler
5 Ağustos 2008 19:32
firavun84
bu arada düşündüm de bir tanesi 5200 euro dan 10 tanesi yaklaşık 10000 YTL 10 tanesine günde 20 şer müşteri vizitesi 50 YTL den 10000 YTL eder yani on günde maliyet çıksa sonrası hergün 10000 YTL kazanç. üstelik yasal bi kazanç insan değilki pezevenk olalım vergisini verdikçe sorun olmaz. Gerçi bu işi türkiyede kuruyorsak amortisman maliyeti artacaktır ama olsun:) arkadaşlar kararımı verdim ben bu işe giriyorum. Kerhanemizin adıda ''afrobut kerhanesi'' olacak vatana millete hayırlı olsun.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21213
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.