| |
onur
|
simdi muhendislik alemi isimlerle dolu bir alem, bir bode plot olsun, bir fourier transform olsun, ne bilii, bir laplace transform olsun, bir infinity loop olsun, böyle bir trancendental value analysis olsun... var böle seyler... peki sizce en karizmtik, böyle duyunca insana en bi roeah dedirteni hangisi ?
ben sahsen Nyquist diyorum, böyle bir bilim kurgu-fantazi uretimi tadında, böyle bir mistik, karanlık... böyle hafif sindarin mi desem ne desem, Nyquist enteresan bir transkripsyon sonucu cok saglam bi karakter adına donuse bilecek gibi... evet actıgım bu anket tadında baslıkta ben oyumu Nyquist den yana kullanıorum, Muhendislerin karsisina cıkan en bi karizmatik hedelerden...
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
onur
|
hahaha, hadi bakalım .... he beraber arkandayız...
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
mine
|
kesinilkle presesyon ve nutasyon ikilisi :)
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
adriatic
|
Auxillary Conditions...Gerçi birinin ismi diil ama roeh oluomm:)Bir dee D'Alembert's principle heh heh...
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
deniz
|
neden bahsediyosunuz siz ya, hiçbir şey anlamadım..?!
mühendis değilim ondan mı yoksa...
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
lumbri
|
zukhauskas correlation derim ben
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
yasemin
|
ben de bu sene girdim müh e deniz bende bişi anlamadım :D zamanla anlaşılıcak inş
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
onur
|
anlaşılır zamanl, üzülmeyin :)
bu arada birinin adı olmasına gerek yok...
Auxiliary conditions hakkaten hos bak, aklıma gelmemi... kelime hoş her kontext te :)
|
|
~ 1038 gün
|
|
| |
kretzsche
|
ben "modern database management" diye bi kitap aldım geçen gün. . daha karizma bir isim yok valla :)
|
|
~ 1037 gün
|
|
| |
yasin altunkaynak
|
|
|
~ 753 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
defterımın adını "My Modern Mind" koymustum:))
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
tbc
|
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
tbc
|
türkçesi daha karizmatik.. mikrodenetleyici
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
bi keremikro işlemci daha karizmatik=)
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
denizhan
|
finite element analysis.
hatta türkçesi daha karizmatik: sonlu elemanlar analizi
üstüne de tanımam =)
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
alice kendi aleminde
|
BJT
BİİJEYTİİ die okunusuna bayılıorm..
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
armin
|
Number Theory, Numerical Analysis, Real Analysis... bunlar hep güzel şeyler de; birşey sorucam benim bölümde alacağım istanbul diye bir ders var kodu IST1001, bu ders nedir bilen var mı? ilk defa gördüm.
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
queen of bongo bong
|
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
armin
|
|
|
~ 737 gün
|
|
| |
tbc
|
boltzman sabiti .. o da süper.. farad da güzel.. fourier , laplace.. süper süper..
|
|
~ 736 gün
|
|
| |