ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Eyfel Kulesi ile Evlenen Kadın
olur boyle dedigin sapik iste al
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

prime evıl
prime evıl
the independent'ın haberine göre cansız obje fetişisti 37 yaşındaki Erika La Tour, Eiffel eyfel kulesi'le evlenmiş. Erika eski bir asker ve san Francisco'da yaşamaktaymış.
bu-kadın demeye dilim varmasa da-kadın daha önce de cansız objelerle aşk yaşamış,profesyonel okçuymuş ve yayıyla ilişkiye girmiş. daha sonra berlin duvarı'yla bir ilişki yaşamış.
erika çoçukken üvey abisinin tacizlerine maruz kalmış ve ailesi onu terk etmiş, belki de bu olayların etkisiyle cansız varlıklara ilgi duymaya başlamıştır.
*yeni bir yazı dizisi oluşturmaya karar verdim. artık okuduğumuzda bu insanlar nereye gidiyor? sorusunu sormaktan kendimizi alamadığımız olayları bu insanlar nereye gidiyor? yazı dizisiyle bildirgeç okurlarına ulaştırmaya çalışacağım.

28 Temmuz 2008 14:59   mesajın adresini al  

dewrimdeniz
dewrimdeniz
birşey sorabilir miyim?bu genelde kadın/kızlarla ilgili başlıkları özellikle mi seçiyosun?
 4   28 Temmuz 2008 15:07   mesajın adresini al  

:.cevriye.:
*yeni bir yazı dizisi oluşturmaya karar verdim. artık okuduğumuzda bu insanlar nereye gidiyor? sorusunu sormaktan kendimizi alamadığımız olayları bu insanlar nereye gidiyor? yazı dizisiyle bildirgeç okurlarına ulaştırmaya çalışacağım.

bari copy paste yaparken bi okusaydın da sitenin reklamına yer vermeseydin..
 6   28 Temmuz 2008 15:09   mesajın adresini al  

haber sitelerindeki başlıkları buraya alıp yazmakla bildirgeç okurlarına neyi ulaştırmaya çalışıyorsun anlamış değilim.

bu habere bildirgeç sitesinde yapılan yorum da bu..
aynı yorum senin için de geçerli..
 3   28 Temmuz 2008 15:11   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
 1   28 Temmuz 2008 15:16   mesajın adresini al  

melody
melody
Allahım yaratıyosun bari takip et =S
 5   28 Temmuz 2008 15:37   mesajın adresini al  

banshee
banshee
üniversite öğrencilerinin bulunduğu bir platformda tartışılsın ve konuşulsun diye olabilir mesela. Zaten sitenin de amaçlarından biri bu değil miydi...

:.cevriye.: demis ki:
haber sitelerindeki başlıkları buraya alıp yazmakla bildirgeç okurlarına neyi ulaştırmaya çalışıyorsun anlamış değilim.

bu habere bildirgeç sitesinde yapılan yorum da bu..
aynı yorum senin için de geçerli..
28 Temmuz 2008 15:38   mesajın adresini al  

ben sapkınlık haberlerinden payımızı baya zamandır aldığımızı düşünüyorum ve canım sıkılıyor artık...
ha hala tartışılmasını isteyen arkadaşlarımız varsa ve yararlı bir konuşma olacağına inanılıyorsa tartışılsın tabi...
28 Temmuz 2008 15:42   mesajın adresini al  

personaljesus
personaljesus
-o kuleyi gördün mü?
-gördüm
- işte o g.tüne girsin
 2   28 Temmuz 2008 15:43   mesajın adresini al  

prime evıl
prime evıl

gagan kopsun imi

:.cevriye.: demis ki:
ben sapkınlık haberlerinden payımızı baya zamandır aldığımızı düşünüyorum ve canım sıkılıyor artık...
ha hala tartışılmasını isteyen arkadaşlarımız varsa ve yararlı bir konuşma olacağına inanılıyorsa tartışılsın tabi...
28 Temmuz 2008 15:43   mesajın adresini al  

gagan kopsun imi

i gülüm i ...
28 Temmuz 2008 15:44   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
Erika La Tour: Nerdeeeeee..

personaljesus demis ki:
-o kuleyi gördün mü?
-gördüm
- işte o g.tüne girsin
28 Temmuz 2008 15:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008