ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > Metal'in günlük hayata uyarlanışı
black gothic numetal rock metal
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

prime evıl
prime evıl
death metal :
sabah uyandim annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. Mutluyum huzurluyum...

doom metal :
sabah düsümde annemi dogradim, babamý; dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. bu yuzden bunalimdayim

gothic metal :
sabah uyandim ne göreyim annem dogranmis, babam dogranmis, bakkala gittim o da dogranmis bu yuzden süpheliyim karamsarim..

black metal :
sabah uyanamadim. hala uyuyorum umarim annem, babam, bakkal dogranmistir. bu yuzden zevk alirim

heavy metal :
sabah uyandim annemi babami bakkali kesmisler... Kimin umrunda ben Maiden dinleyip biramý; icerim...
uyku mu? salla annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuslarmi.

power metal :
uyanmaz olaydim, annemi dogramislar, babami dogramislar, tavernayi dagitmislar, bu yuzden kini kilici alip öc almaya gideyim...

grindcore :
beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr

progressive metal :
sabah uyandim annem agliyo, babam aldatmis. bakkala gittim meger gercek babammis. aksam uyandim hepsi rüyaymý;s, ama artik daha olgunum

hardcore :
artik uyanmaliyim! arkadaslarla birlikte ana ve baba kesmeye gitmeliyim! gecerken bakkala da ugrayip kanli bicagimla tehtid etmeliyim!

Power Metal : Eleman saraya beyaz bir atla ulaşıyor, ejderhadan kurtuluyor, prensesi kurtarıyor ve onunla büyülü ormanda bir aska basliyor.

Thrash Metal : Eleman ejderhayla dövüsüyor, prensesi kurtariyor ve onu ....yor.

Heavy Metal : Eleman bir Harley'le geliyor, ejderhayi öldürüyor, bir kac bira iciyor ve prensesi ....yor.

Folk Metal : Eleman akordiyon, keman, fülüt ve daha bir cok farkli enstruman calan arkadaslariyla geliyor, ejderha
dayanamayip uykuya daliyor sonra herkes ayriliyor prensesi almadan.

Viking Metal : Eleman gemiyle ulasiyor, ejderhayi o kudretli baltasiyla öldürüyor, dersini yüzüp onu yiyor, prensese tecavüz edip onu öldürüyor, üzerindeki her seyi aliyor ve kaleyi yakip oradan gidiyor.

Death Metal : Eleman ejderhayi öldürüyor, kadini ....p onu da öldürüyor ve mekani terkediyor.

Black Metal : Gece vakti geliyor, ejderhayi öldürüp kalenin önünde kaziga geciriyor, kadini öldürmeden önce bir ayin yaparak kanini iciyor ve daha sonra onu da ejderhanin yanina koyuyor.

Gore Metal : Ejderhayi öldürüyor, bagirsaklarini kalenin önüne dagitiyor, kadini ....p öldürüyor, ölüsünü tekrar ....yor, bagirsaklarini yiyip ölüsünü tekrar ....yor, sonra cesedi yakip son kez ....yor.

Doom Metal : Ejderhanin boyutlarini görüyor ve onu asla
yenemeyecegini düsünmeye basliyor, sonra depresyona girip intihar ediyor. Ejderha adami yiyor üzerine de prensesi tatli niyetine yiyor. Bu hüzünlü hikayenin sonu.

Progressive Metal : Bir gitarla gelip 26 dakika boyunca solo atiyor. Ejderha %+^& kendisini öldürüyor. Eleman
prensesin odasina giriyor ve konservatuarin son senesinde ögrendigi tüm teknik ve tonlarla baska bir solo caliyor.
Prenses gözleri heavy metalciyi arayarak uzaklasiyor.

Glam Metal : Eleman kaleye geliyor, ejderha adamin kiligina gülüyor ve iceri girmesine izin veriyor. Adam prensesin makyaj malzemelerini caliyor ve kaleyi pembe renkle boyamaya calisiyor.

Nu Metal : Eleman bir Honda Civic'le geliyor ve ejderhayla dövüsmeye kalkiyor ama yanarak ölüyor cünkü o moron bol kiyafetleri tutusuyor.
27 Temmuz 2008 15:42   mesajın adresini al  

zingarina
zingarina
ilk 4 sene önce okumuştum bunu, biraz güncel ol prime evil
 2   27 Temmuz 2008 16:06   mesajın adresini al  

dejenerasyon
dejenerasyon
metali seviyorummm ahahaha.. tam benlik.
27 Temmuz 2008 18:41   mesajın adresini al  

lts
lts
nefret ederim metalden... güncel olmayan metalden de nefret ederim...
27 Temmuz 2008 18:47   mesajın adresini al  

personaljesus
personaljesus
bu kadar fiks dolaşan bi yazıyı alıntısız gönderdiğine göre benim fikrim diye yutturacaktın..ortakantin yemez güzelim...
 2   27 Temmuz 2008 18:49   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
aynen. ;)

luteus demis ki:
nefret ederim metalden... güncel olmayan metalden de nefret ederim...
27 Temmuz 2008 20:44   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
 2   27 Temmuz 2008 20:59   mesajın adresini al  

prime evıl
prime evıl
bende en çok metalci hatunları seviyorum ne güzel oluyorlar hiçmi hiç uğraştırmıyorlar direk veriyorlar:P
27 Temmuz 2008 21:05   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
27 Temmuz 2008 21:10   mesajın adresini al  

hiyelkar
hiyelkar
heh prime evil, şöyle açık ol, kendini evinde hisset, hisset de ne olduğunu bilelim, ama Türkçe'yi de güzel kullan, olma mı?

şimdi o de ekini ayır, hiç mi hiç hata yapma bi de, hadi bakim.

prime evıl demis ki:
bende en çok metalci hatunları seviyorum ne güzel oluyorlar hiçmi hiç uğraştırmıyorlar direk veriyorlar:P
 3   27 Temmuz 2008 21:13   mesajın adresini al  

ruin
ruin

prime evıl demis ki:

oha, su katılmamış öküz. yavaş biraz, yavaş.
20 Ağustos 2008 19:59   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
:))) sana anca direk verirler ya da sopa:D

prime evıl demis ki:
20 Ağustos 2008 20:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008