ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Forumdaki düşen seviye ve forum hataları...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 106

handikap06
handikap06
:) hadi ya

' işte o benim demis ki:
hepinize kamera açarım görürsünüz mügelina gerçek mi iaşlkhsgsajklşiasşlsakjhsaklsai
27 Temmuz 2008 00:13   mesajın adresini al  

eskici
eskici
acancegiz olcekti :)
27 Temmuz 2008 00:13   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
msnde falan yapıldığını gördüm de ilk defa bir kullanıcının başlığın birinde dedikodusunun yapıldığını görüyorum:)
27 Temmuz 2008 00:14   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
mügelina beimv aşi cazibeme dayanamayıp siteyi terketti galiba bugün gözükmedi hiç:)
27 Temmuz 2008 00:15   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
:) yalana karnımız tok...anlamıştır herallll :D
27 Temmuz 2008 00:22   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
kesinlikle seviyenin yükselmesi için operatörlere iletilmeli veya çerçevelendirilmeli
kuzey82 demis ki:

1. her mesajın altında operatöre ilet seçeneği konulabilir.
2. foruma çerçeveleri aşan bi resim konduğunda forum boyutunu koruyamıyor.
 1   27 Temmuz 2008 12:11   mesajın adresini al  

..........
..........
internette yazmak o kadar kolay ki , gerçek hayattaki gibi değil ,,, karşında birisi yok.

internette yeni değilim. 11 sene olmuş, birçok forumda yöneticilik yaptım. ama burası kadar başıboş biryer görmemiştim. operatörün görevi sadece haberlere bakıp onları manşete almak olmamalı.
beni bilen bilir. buraya da birkaç arkadaşım için katılmıştım. ya neyse çok açıklama zahmetine giremiycem. zaten arkadaşlarım bana bir şekilde ulaşabilirler.

bazı arkadaşlar sen yenisin , seviyenin düştüğünü nasıl anladın demiş. bunu anlamak için senelerce burada olmaya gerek yok. burada çok değerli insanlar var. hatta birçok kişi aklı çok başında ve mantıklı şeyler yazıyo. ama sinek de küçük ama mide bulandırıyo. birkaç kişinin densizliği elbetteki tüm foruma mal edilemez ama benim amacım bu çürüklerin bir şekilde elenmesi yada engellenmesi. herkes ağzına geleni söyler ve kimse buna dur demezse, sonu neye varır ki.

bazı arkadaşlar ise haklı olarak. biz halimizden memnunuz , beğenmiyorsan git tarzı yazılar yazmışlar.

onları mutlu edip gidiyorum.

by.
28 Temmuz 2008 00:16   mesajın adresini al  

securerock
securerock
dostum sende hem seviyeden bahsediyosun yazılarında hemde orta parmağını gösteren (al bunu) der gibi bi kedi profilinde bunası bi çelişki
 2   28 Temmuz 2008 00:22   mesajın adresini al  

erkan
erkan

.......... demis ki:
internette yazmak o kadar kolay ki , gerçek hayattaki gibi değil ,,, karşında birisi yok.

internette yeni değilim. 11 sene olmuş, birçok forumda yöneticilik yaptım. ama burası kadar başıboş biryer görmemiştim. operatörün görevi sadece haberlere bakıp onları manşete almak olmamalı.
beni bilen bilir. buraya da birkaç arkadaşım için katılmıştım. ya neyse çok açıklama zahmetine giremiycem. zaten arkadaşlarım bana bir şekilde ulaşabilirler.

bazı arkadaşlar sen yenisin , seviyenin düştüğünü nasıl anladın demiş. bunu anlamak için senelerce burada olmaya gerek yok. burada çok değerli insanlar var. hatta birçok kişi aklı çok başında ve mantıklı şeyler yazıyo. ama sinek de küçük ama mide bulandırıyo. birkaç kişinin densizliği elbetteki tüm foruma mal edilemez ama benim amacım bu çürüklerin bir şekilde elenmesi yada engellenmesi. herkes ağzına geleni söyler ve kimse buna dur demezse, sonu neye varır ki.

bazı arkadaşlar ise haklı olarak. biz halimizden memnunuz , beğenmiyorsan git tarzı yazılar yazmışlar.

onları mutlu edip gidiyorum.

by.

,iinanılmaz duygulandım harbi helal olsun
28 Temmuz 2008 00:24   mesajın adresini al  

_ortakantinci_
_ortakantinci_

gercekten anlamlı bır baslık olmuş...

ama sitenin bu hale gelmesıne sebebıyet verenler baslığından pek hoşlanmamış galıba...

sıte bu nahoşluklarını duzeltmek için olumlu eleştırılere kulak vermelıdır kesınlıkle katılıyorum...

özellikle belli konularda 1. sayfa ıtıbariyle tartışmaktan ziyade hakarete dönüşmüş oluyor yazılanlar...insanlar konuşmaktan ve kendılerını ifade etmekten aciz diye dusunduruyor bunlar da...

umarım en yakın zamanda düzelir...aksı halde form kendını ıfade edemeyenlere kalır :(:(:(

.......... demis ki:
Çok uzun zamandır üye değilim. 1 hafta belki 10 gün oldu ancak birçok konuda şahsa, çeşitli gruplara yada insanların birbirlerine yakışıksız tavırları ile karşı karşıya kalan bir forum. ilk kez bir forumda bulunmuyorum elbetteki, neyi ne olması gerektiğini çok iyi biliyorum.

önemli olan kural koymak değil, bunlara uyulmasını sağlamaktır. buraya bunları yazmadan birkaç gün önce de forum yöneticisine konu ile ilgili bi mesaj yazdım ancak pek dikkate alınmadı.

elbetteki forum yöneticisinin her konuyu, her cevabı okumasını beklemiyorum ancak bazı çözüm önerileri üretebiliriz.

sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. sizce konu ile ilgili ne yapılmalı? ve forumun eksikleri ve hataları nelerdir?

1. her mesajın altında operatöre ilet seçeneği konulabilir.
2. foruma çerçeveleri aşan bi resim konduğunda forum boyutunu koruyamıyor.

bunlar benim ilk planda aklıma gelenler.

28 Temmuz 2008 10:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 97 - 106

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008