gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - 23 ve 34 yetmedi sıra 25de...
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 10
 Yazar: Mesaj:
sod
sod
Arkadaşlar biliyorsunuzdur umarım bilmemek biraz zor zaten diğer cep telefonlarına mesaj geldi herkesin. 25 Ocak 2006 okul tatil... Enver abi sen okulu cumaya kadar tatil yap daha ne isterimki (!)... hehehehehehehehe

24 Ocak 2006 14:56  mesajın adresini al  
sod
sod
hatalı açmışım başlıkğı kusura bakamayın 34 değilde 24 olacak orası... :D

24 Ocak 2006 14:57  mesajın adresini al  
beşiktaş
beşiktaş
34 muhauhajka :D

24 Ocak 2006 16:25  mesajın adresini al  
sod
sod
walla abi enver beyin cebini biliyosan ver arayıp söyleyelim abi... Meriç bu arada hatalı yazmışım diye açıklamada yazmışım zaten. Yani komik bir tarafı kalmadı yani yani çamlak çömlek patladı hehehehehehehehehehe...

24 Ocak 2006 21:28  mesajın adresini al  
mert
mert
bakalım bu kar fırtınası ne kadar sürecek simdiye kadar iki finalim ertelendi üçüncüsü için heyecanla bekliorum :)

24 Ocak 2006 22:30  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
benim hala okulla bir bağlantım yok. duacı değilim.

25 Ocak 2006 04:37  mesajın adresini al  
angie
angie
ya 25i beni ilgilendirmio saten çünkü sınawım yok perşembe tatil olursa bomba olur ama bi yandan da sınawları olsak artık tamamen kurtulsak demeden de edemiorum içim bayıldı artık

25 Ocak 2006 04:42  mesajın adresini al  
sod
sod
walla linear cebir için duaya çıktım kar yağsın diye... Fazka kaçtı galiba biraz çarşambaya kadar tatil oldu... hehehehehe

25 Ocak 2006 12:44  mesajın adresini al  
ufoozgur
ufoozgur
fatih..canem...sen bi daa dua falan etme..adam çığ düşürücek okulun üstüne yaw

27 Ocak 2006 00:11  mesajın adresini al  
sod
sod
hehehehehehe olur abi dua etmem bir daha kesinlikle... Okul tatil oldu şimdi herkeşler ders mi çalışıyor tabiki hayır dimi? - Gençlik hahahahahahaha

27 Ocak 2006 00:13  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 10
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008