çık anketörlük işini sokakta yap adamın asabını bozma...
26 Temmuz 2008 15:29
angeliuss85
walla bilemiyorum yanıt vermek zorunda değilsiniz ayrıca bu hür irade
sokakta da isteyen verir istemeyen vermez aynı durum burda da söz konusu sonucta hepimiz sokağa cıkan insanlarız değil mi
26 Temmuz 2008 15:31
aslan67
ben sokağa çıkmam..
26 Temmuz 2008 15:31
eterlielbisemudguard
işte burdan ortaya çıkıyorki senin işin gücün evde... bu yüzden de beynin su toplamış... kilimeyi açın beaaa
angeliuss85 demis ki: walla bilemiyorum yanıt vermek zorunda değilsiniz ayrıca bu hür irade
sokakta da isteyen verir istemeyen vermez aynı durum burda da söz konusu sonucta hepimiz sokağa cıkan insanlarız değil mi
şte burdan ortaya çıkıyorki senin işin gücün evde... bu yüzden de beynin su toplamış... kilimeyi açın beaaa
lan küfretsen daha iyiydi be, dıaşrda bi bok yok napiim, ayrıca yağmurlu burda hava:S
26 Temmuz 2008 15:35
angeliuss85
arkadaşlar dediğim gibi bence de sikik sorular ben sadece yardım amaçlı açtım bu başlıkları
sonuçta bu soru çok sikik demek bile bir görüştür
26 Temmuz 2008 15:35
aslan67
evet,ben bugüne kadar hiç güneş görmedim..amacım guinness rekorlar kitabına girerek Türk'ün gücünü tüm dünyaya duyurmak..
angeliuss85 demis ki: hiç mi çıkmazsın ilginç
26 Temmuz 2008 15:36
angeliuss85
o halde çok girmiş olman gerekir...
26 Temmuz 2008 16:35
başrahip ve şürekası
ortakantin efsaneleri var bildin mi?...........(başlığa cevaben)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21099
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.