ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > sözde tarot
mallik adilik numara tarot
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

threealls
threealls
aaa
25 Temmuz 2008 21:44   mesajın adresini al  

elisabeth vogler
elisabeth vogler
arkadaşlarınıza
sadece benim sorularıma cevap veriyor
beni çok içten bulmuş diyip
istediğinizi yaptırabildiğiniz bir sitedir

lakin anırmışlıkları vardır
25 Temmuz 2008 21:59   mesajın adresini al  

devilsting
devilsting
26 Temmuz 2008 03:07   mesajın adresini al  

dj recep inthe house
dj recep inthe house
sacma sapan işler
26 Temmuz 2008 12:30   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
sakat zira verdiğin cevapın harf sayısı 29 karakter olmak zorunda yada kısa cevap vericeksen 12 karakter yoksa sıcarsın cevaptan sonra kalan karakterler cıkıyor:)
26 Temmuz 2008 13:32   mesajın adresini al  

' işte o benim
' işte o benim
duydum canım saolss

threealls demis ki:
arkadaşlar daha önce yazıldımı yada duydunuz mu bilmiyorum ama ilginc bir site var www.peteranswers.com diye..bu siteye giriyorsunuz 2 boşluk var adam diyoki bu tarot falı gibi bişeymiş, sen 1 kutuya rica ediyorsun 2nci kutuya ise istedigini soruyorsun,o da cevaplıyor..oldukça ilginc bir numara..

efendim yanınıza birisini alıyorsunuz ona bu siteden bahsediyorsunuz ''cok korktum abi,feci'' gibisinden samimiyetsiz yavsakca cümleler kuruyorsunuz.adam siteye girmek isteyecek tabii,neyse girince siteye adam ilk ricayı yazıcak rica şöyle olamak zorunda ''peter,please answer'' veya ''peter,please answer the following''..sonra alta istegini yazıcak ama cevapta ''benden şüphe ediyorsun'' gibi birşey gelicek, sizde ''olum inanmazsan olmaz'' diceksiniz sonra siz alıcaksınız klavyeyi ''peter'' yazıcaksınız ama virgül yerine ''.'' koyucaksınız..ondan sonra siz hangi tuşa basarsanız bası ''peter,please answer the following question'' şeklinde devam edicektir her bastıgınız tuş ile.yani siz oraya noktadan sonra ne soracaksanız onun cevabının yazacaksınız(bende cocuga anlatır gibi anlattım ama,mal falan demeyin içinizden emi)..altta da cevap kısmında o cıkacak.tabi arkadaşınızla ilgili sizinde bildiğiniz şeyleri sorup-bilerek onu şok edebilirsiniz.eğlencenize eglence katarsınız..tabi iyi rol yapmak şart..ben mesela dün bir arkadaşı sıcırttım nerdeyse..
26 Temmuz 2008 13:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008