| |
daae
|
okudum.. rezalet resmen yaa:( erasmusa iki yakın arkadasım basvurmustu ikisindede farklı da olsa sorunlar cıktı.gecmisler olsun efendim:)
|
|
~ 42 gün
|
|
| |
hüzün abi
|
evet artık geçti malesef saol
yukoo demis ki: bende okudum,gecmiş olsun kardes üzülme... |
|
|
~ 41 gün
|
|
| |
aspelkader
|
valla geçmiş olsun hakkaten.senin yerinde olsam hacım hırs yapar liste başı olurdum :P
|
|
~ 41 gün
|
|
| |
aslan67
|
erasmus'un çoğu yerdeki hali böyle..koordinatörlerde iş yok,ilgilenmiyorlar ya da ilgileniyor görünüyorlar..
bizim okulda da geçen sene 3 arkadaş ingiltere'yi kazandı,gittiler de hatta..ingiltere'ye varınca,kiralık evlerini bile hallettiler,depozitini,peşin kirasını falan ödediler,okula gittiklerinde siz X dersini geçmeden biz size Y dersini veremeyiz dediler ve adamlar bavullarını toplayıp dönmek zorunda kaldılar..Harcadıkları 3000 YTL de yanlarına zarar kaldı..
Bu işler biraz şans işi bence..Geçmiş olsun..
|
|
~ 41 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bu daha boktanmış lan, ben yol yakınken dönmekle iyi yaptım galiba:)
yoksa 1 euroyla masterdam 1 hafta nasıl yaşanır forumundaki tüm tavsiyeleri sırana uygulamak zorunda kalıcaktım gibi geliyor:)
aslan67 demis ki: erasmus'un çoğu yerdeki hali böyle..koordinatörlerde iş yok,ilgilenmiyorlar ya da ilgileniyor görünüyorlar..
bizim okulda da geçen sene 3 arkadaş ingiltere'yi kazandı,gittiler de hatta..ingiltere'ye varınca,kiralık evlerini bile hallettiler,depozitini,peşin kirasını falan ödediler,okula gittiklerinde siz X dersini geçmeden biz size Y dersini veremeyiz dediler ve adamlar bavullarını toplayıp dönmek zorunda kaldılar..Harcadıkları 3000 YTL de yanlarına zarar kaldı..
Bu işler biraz şans işi bence..Geçmiş olsun.. |
|
|
~ 41 gün
|
|
| |
aslan67
|
valla ben interraille halledeceğim avrupa hasretimi..
|
|
~ 41 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
interrailde rusya yok:P
aslan67 demis ki: valla ben interraille halledeceğim avrupa hasretimi.. |
|
|
~ 41 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
~ 40 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
italyan ve iskandinav kızlar daha güzel:)
aslan67 demis ki: ispanya,portekiz var:P |
|
|
~ 40 gün
|
|
| |
eterlielbisemudguard
|
Portekiz :A (aslanım benim o kadar portekizcem var) :Pp
aslan67 demis ki: ispanya,portekiz var:P |
|
|
~ 40 gün
|
|
| |
aslan67
|
ırkçılığımız yok çok şükür:)
|
|
1 ~ 40 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
iyki erasmusa başvurmamışım. uğraşamazdım :S
|
|
~ 40 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
alayına gideriz diyosun yürü be:)
aslan67 demis ki: ırkçılığımız yok çok şükür:) |
|
|
~ 40 gün
|
|
| |
namütenahihezeyan
|
Salakça bir soru olacak, ama bu Erasmus olayında hangi yabancı dil sınavı esas alınıyor?
|
|
~ 36 gün
|
|
| |