hablemitoğlu'nun eşi o derneğe üye olmakla hata etmiş zaten baştan...
Kemalizm aleyhine bu kadar hizmet eden başka bir dernek olamaz herhalde
25 Temmuz 2008 11:47
trevanian
ben ne diye rahatsız oluyum ki abd deki adamdan,bizim onu savunmamıza gerek yok ki zaten savunmamız gereken bir şeyi yok,insanlar mal mıda paralarının sömürülmesine izin veriyorlar jaja alternatif bekliyorum hala...
25 Temmuz 2008 11:47
jaja of opobo ® .iz
1400 yıl öncede takılıp kalmış cahil zihniyet.....türban dini inanış mı? türban bir ibadet mi?......sen camide namaz kılıyon mu? kılıyon.....ezan sesi var mı ? var.....ibadetine engel var mı? yok......
hala ne saçmalıyosun? dün fetoyu yere göğe sığdıramıyodun...abd hakkında ne düşünüon sen ondan hber ver?
zebane demis ki: bu ulkede kac yıldır aynı turkuyu calıp soledılerr yok laıklık elden gıttı yok rejım sıkıntısı sorarım sıze bır ınsanın basını ortmesıyle bızım rejım degışecek kadar zayıf bır rejımmı bukadar zayıf bır rejım oldugunu nasıl kabul edılebılınır hakkaten bu bır kaygımı yoksa ınsanların 1400 yıl oncekı bırıne ogretılerıne sundugu yaşam felsefesıne baglılklarına katlanamamamı her nemde dını inannısları ellerının tersıyle ıten onları cag dısı gostern bu zihnıyet bu ulke ıcın ne yapmıstır neden halkıyla butunlesememıstır neden halktan olamammıstırr neden ılkdefe cok partılı sısteme gecıldıgınde 1946 da demokrat partı yuzde 55 le ıktıdara gelmıstır halkı bukadar nefret ettıren sey ne olabılır acaba bu basbaya jakobenlık degılmıdır
25 Temmuz 2008 11:49
jaja of opobo ® .iz
nasıl yani? abdye köpeklik yapmasından rahatsız olmuyosun ve burda vatanseverlik naraları atıyorsun...senin değil vatana kendine bile saygın yok.......
acaip derecede boş bi insansın..nasıl biri olduğunu kestirmek zor olmuoyr zaten:)
trevanian demis ki: ben ne diye rahatsız oluyum ki abd deki adamdan,bizim onu savunmamıza gerek yok ki zaten savunmamız gereken bir şeyi yok,insanlar mal mıda paralarının sömürülmesine izin veriyorlar jaja alternatif bekliyorum hala...
125 Temmuz 2008 11:51
trevanian
ne yapıyor abd yararına tek şey söyle hemen bırakıyım savunmayı,alternatif parti istiyorum....
25 Temmuz 2008 11:53
zebane
senın gıbı boş zihinlerle tartısmam ben senın uc kelımen var hayata daır laıklık rejim kemalızm hangi cahıl zıhnıyetten bahsedıyosun sen bu ulke ınsanın nezaman karnını doyurdunuz kımın evındekı kaynamayan ocagını kaynattınız bu ulkenın ınsanınıza laflarınızdan baska ne verdınızz
25 Temmuz 2008 11:53
zebane
cıkmıssın bana cag dısı kalmıslıktan bahsedıyosun sız sadece mıtıng yaparsınız eglenırsınızz eve donersınız sızın elınızden baskası gelmezzz hadı guzelım başka mıtınge
25 Temmuz 2008 11:55
jaja of opobo ® .iz
ya sen ciddi miisn? nolur şaka yapıorum de yoksa senin ileri derecede zeka geriliğin olduğun hakkında şüphe duymaya başlıcam...
feto kimdir?....feto kimin adamıdır?.....saidi nursi kimdir?.....ben burda onlar hakkında sana sayfalarca b,ilgi vereb,ilirm..çünkü baya araştırdım:)....
aklı olan ve hür düşünen biri abdinin fetoyu beslediğini zaten bilir..bunu tartışmaya bile gerek yoktur....he gelelim peki feto abd için ne yapıyor.....humeyni ne yaptıysa aynını yapıyor.....usame ne yaptıysa aynını yapıyor........
başka sorun?
trevanian demis ki: ne yapıyor abd yararına tek şey söyle hemen bırakıyım savunmayı,alternatif parti istiyorum....
25 Temmuz 2008 11:56
jaja of opobo ® .iz
ay çok dolusun...süpersin:))).....sen daha soruya cevap veremiyon? noldu abd :D:D
zebane demis ki: senın gıbı boş zihinlerle tartısmam ben senın uc kelımen var hayata daır laıklık rejim kemalızm hangi cahıl zıhnıyetten bahsedıyosun sen bu ulke ınsanın nezaman karnını doyurdunuz kımın evındekı kaynamayan ocagını kaynattınız bu ulkenın ınsanınıza laflarınızdan baska ne verdınızz
25 Temmuz 2008 11:57
astiyag_keyaksar
Valla arkadaşlar son dönemlerde bazı kaypaklar Mustafa kemalin adını kullanarak her türlü pisliği yapıyorlar.suç işliyorlar sıkışıncada Ben Atatürkçüyüm diyorlar.ne demek bu?
Bir arkadaşım Vanda jandarma astek olarak askerlik yaptı.şöle bir olay anlattı.bir işportacı varmış halka çürük çökük ne varsa satarmış,öyle bir yerde duruyormuşki,zabıtalar gelince hemen jandarma bölgesine geçiyormuş,artik belediye görevlileri onla ugraşamaz olmuşlar.bir gün onun sattıgı sebze meyveden iki üç aile zehirlenmiş,olay artık polise yansımış polis yakalamaya gelince yine kaçmış jandarma bölgesine.bu kez olay valiliğe yansımış ve vali hem jandarma hemde polisi göndermiş adamın üzerine,jandarma bölgesine girince arkadaşımında içinde oldugu jandarma ekibi tarafından göz altna alınmış,ama bizim uynaık işportacı dururmu,başlamış slogan atmaya:kahrolsun pkk diye.jandarmalar işportacıyı arabının içine koymuş ona aldırmadan.Bu kezde Ben ATATÜRKÇÜYÜM diye bağırmış.bir iki kontak yemiş sırtına.
jandarmanın biri:sen pkk düşmanıda olsan,Atatürkçüde olsan bu ülkenin yasalarından kurtulamazsın.
kıssadan hissee....
25 Temmuz 2008 11:58
zebane
ya belgesıde nee travanın add de soyleyen ablaları abılerı var ıste fetullah hoca sole fetullah hoca bole dıkkat edersen bır kanıt yok laf ebelıgı varrr somut bısee yok abıcım tartısma bunlarlaa yaaa dun dedımyaaa onlar kordur gormezler sagırdır duymazlar AYETULLAH DA yazıyoo sallaa
25 Temmuz 2008 11:59
trevanian
dediklerinde ki çelişkiye bakarmısın,hem diyorsunki insanların paralarını sömürüyor hemde abd besliyor o kadar parası olan birinin abd nin yardımına ne diye ihtiyacı olsun,ayrıca ben sana iki soru sordum ikisi de havada kaldı fettullah gülen abd için ne yapıyor,akp ye alternatif parti,humeyni beni ilgilendirmez....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21068
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.