tohunç demis ki: işte sen savundun diye örnek vermiyorum bu kadarcık şeyide mi anlamıyosun diyorum ki oda senin savunduğun şeyi savunuyo seninle aynı cümleleri kuruyo diyorum illa birisinin onu mu savunması lazım...
Göstersene Bir Örnek
25 Temmuz 2008 13:52
kazma tohunç
neye örnek?
25 Temmuz 2008 13:52
threealls
ötekileştirme aldı yürüdü...milliyetcilik üzerine yıkıldı tartışma..bir kesim milliyetciliğin yılmaz kalesi gibi görünürken diğeri de milliyetcilik düşmanı gibi görünüyor..hayır efendim öyle bir şey yok ; milliyetcilik nedir bu tamamen ona baglıdır..çatlı'nın samast'ın hayal'in doğan güreş'in veli kücük'ün milliyetciliği mi, kalsın onlar...ülkeni sevmek anlamında olan milliyetcilik mi, tamam ona bişey diyen yok..nitekim ho chi minh ''bana ilham veren komünizm değil milliyetcilik'' diyordu, kendisinin bizim bildiğimiz anlamda bir milliyetci olmadıgı aşikardı, onun milliyetciliği halkçılık ve ülkesini savunmak anlamına geliyordu..
25 Temmuz 2008 13:53
deliveren
tohunç demis ki: neye örnek?
Benimle Ogun Samantın Benzer Sözlerine
25 Temmuz 2008 13:53
glikoz
deliveren
İşte Temelk Sorun Burada.The Taraftan Ezberlediklerini Burada Şakırsan Sende O Halde Düşüersin
O ezberledi,bu ezberledi de sen nerden ezberledin de paso aynı şeyleri konuşuyosun anlamıyorum ki..
325 Temmuz 2008 13:54
kazma tohunç
tohunç demis ki: İşte Bu.Sonunda Türkiye'yi Savunmak Aşırı Milliyetçilik Oldu.Aferin Size Böyle Devam.
nasıl savunduğuna bağlı bu işler ;)
ogün samasta sor oda türkiyeyi savunuyor...
....
25 Temmuz 2008 13:56
deliveren
Hala Bekliyorum :)
25 Temmuz 2008 13:56
kazma tohunç
gözüne soksak hala bekliceksin demi :)
deliveren demis ki: Hala Bekliyorum :)
25 Temmuz 2008 13:58
threealls
cumhuriyet(gazetesi-mitingi), kanaltürk(tabi pazarlanmadan önce tuncay abi'li ve onun taharet musluğu kerimcan'lı dönem)..
böyle bişey yazmak istemezdim ama muhalif herkese taraf okuyo muamelesi yapana başka da cevap verilemez
glikoz demis ki: deliveren
İşte Temelk Sorun Burada.The Taraftan Ezberlediklerini Burada Şakırsan Sende O Halde Düşüersin
O ezberledi,bu ezberledi de sen nerden ezberledin de paso aynı şeyleri konuşuyosun anlamıyorum ki..
25 Temmuz 2008 13:58
deliveren
gözüne soksak hala bekliceksin demi :)
İspat Edememene Ragmen Yüzsüzlügün Böylesine pes.Hadi Sen Git Başkalarını Kandır.İspat Edemeyecegin Şeyi de Söyleme :)
25 Temmuz 2008 13:59
kazma tohunç
hahah :) evet gözüne soksak hala bekliyosun :)
25 Temmuz 2008 14:01
jaja of opobo ® .iz
ogün samast bizmle aynı şeyi mi savunuyor..bukadarına da pes doğrusu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21068
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.