yok yok geyiğine yazmadım cidden akp teklif sunmuş geçen haberlerde izlemiştim:)
24 Temmuz 2008 11:31
seze®sson
ben de demedim kamil iyi oku yazdıklarımı!
aslan67 demis ki: lan teklif etmediniz mi dedik yane ben demedim D:
hakaaaaaan yalvarırız bi git artık yaa
sana demedim zaten,sezersson rumuzlu arkadaş demiş..
24 Temmuz 2008 11:34
handikap06
akp teklif sunmus ama yakında türkiye ye dönecek olan kişi NURLU HİZMET PARTİSİ(NHP) diye parti kurarsa bu hakan başbakan bile olur.. gitmezdeee haaa inatçı dürzü
324 Temmuz 2008 11:34
aslan67
yorum yok..
seze®sson demis ki: la tamam bitmiş olabilir adam artık ama bu onu sittir etmenizi gerektirmez.adam gibi bi jubile yaparsın ayırırsın yollarını.ama masonların yönettiği gs spor kulübünden vefa beklemek yanlış olur herhalde.
24 Temmuz 2008 11:35
seze®sson
burdan jubile teklif etmediniz anlamını çıkardın yani. yok artık ali samiii
24 Temmuz 2008 11:36
aslan67
adam gibi bi jubile yaparsın ayırırsın yollarını.
ulan bundan ne anlayacağım aq..sen anlamamakta niye direniyorsun asıl ben onu anlamış değilim..
adama jübile teklif edildi,yani yapılıp süper bir şekilde ayrılmak istendi;ama adam oynamak istiyor,jübile istemiyor..anlatabildim mi?
24 Temmuz 2008 11:37
aslan67
galatasaray ömür boyu hakan şükür'le devam etmek zorunda mı anasını satayım..profesyonel futbol takımı,babasının oğlu mu,hakan'dan istediği verimi alamıyorsa tabii ki gönderecek..
24 Temmuz 2008 11:38
trevanian
hakan şükür büyük insan yaaa özellikle dini bütün olduğundan dolayı genelde dinsiz imansız kesimin ilgisini bayağı çekmeyi başarıyor,buradan da bunu görebiliyoruz ona yapılacak jübilede ilahiler filan da okunur tam olurdu ama kabul etmedi işte:)))böyle bir insan başka ülkede olsa ilah yaparlardı bizde şaban yapıyorlar...vefa duygusu.....
24 Temmuz 2008 11:39
seze®sson
olabilr bu da onun hakkıdır. başka kulüpte devam eder de yeter artık siktir git olayına döndürüyo bazıları ayıp ulan.
24 Temmuz 2008 11:40
aslan67
ha gitsin başka takımda oynasın,futbolu bıraktığında bence zaten galatasaray yönetimi ona jübile yapacak..
24 Temmuz 2008 11:41
meazzaa
metin oktayın heykelinin yanına heykeli yapılacaktı noldu ?
24 Temmuz 2008 11:46
fragile_dreams
hakan şükür milli takıma da galatasaraya da cok onemli katkılar yaptı fakat yaranamadı kımseye nedense....insanların daha ne istediklerini anlayamıorum yıllarca solenmedık laf bırakmadınız ona cok yıprandı...bırakma waktı geldi zaten bu millete cok bile durdu kadır kıymet bilen yok ortada
ayrıca dini ya da siyasi goruslerıyle meslegi farklıdır ınsanların konu hakan şükür we jübilesi...su adam gitse de milletce kurtulsak ya sırtımızdaki tek yuk hakan sukur
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21048
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.