| |
tane® ©an
|
yahu ananı al git de küfür ona bakarsan..küfür çok çeşitli...malum Türkçe de esnek bi dil nereye çeksen oraya gider.....tayyip lemanı da dava etmedi mi karikatür yüzünden.....devletin vatandaşa olan tavrıyla 2 kişinin birinirne olan tavrını kıyaslamanız kadar saçma bişi olamaz....
jaja senin hukuk bilgin cidden biraz zayıf, hukukta iki çeşit kişi vardır gerçek kişi sen-ben, tüzel kişi şirket veya devlet kurumu, ve kanunlar gerçek-tüzel ayrımı yapmazlar. tüzelin yaptığı da suçtur, gerçeğin yaptığı da suçtur
tüzel-tüzelle
gerçek-gerçek ilişkisi aynı değil diyemezsin, kanunen aynıdır. Tüzelin gerçeğe küfür/hakaret etmesi, tüzeli tüzele küfür/hakaret etmesi, gerçeğin tüzele küfür/hakaret etmesi, gerçeğin gerçeğe küfür/hakaret etmesi durumlarında gözönüne alıncak ilgili kanun maddesi aynıdır ve bir tanedir.
ha hiç mi fark yok, var farklı mahkemelerde görülebilir sadece o kadar ama karar içine sas teşkil edicek madde aynı. yani bu durumda devletin vatandaşa olan tavrıyla vatandaşın vatandaşa olan tavrı arasında fark yok . umarım anlatabilmişimdir, biraz karışık ama 2-3 kez okursan anlarsın:)
dip not: sonlardaki kişileri yazmaya üşendim tüm tüzeller tüzel kişi
tüm gerçekler gerçek kişi olacak:)
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
umarım anlatabilmişimdir, biraz karışık ama 2-3 kez okursan anlarsın:
yok 10 kez okusam anlamam ben...senin yazdıkların okadar dolu dolu yazılarki bilgi fışkırıyor beni aşar:)))
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
repetnuk
|
yok 10 kez okusam anlamam ben...senin yazdıkların okadar dolu dolu yazılarki bilgi fışkırıyor beni aşar:)))
şimdide herkese boş demeye başladı...
hepimiz küfürbazız hepimiz boşuz jaja tmm:)
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
aferim be kunteper en azından ironiyi yakalamışsın.:)
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
sırf ordan kes yaz diye yazdım zaten, 5 dakka sonra gene anlamamış gibi yorum yapıcaksın peşinen ayzdım işte enerji tasarrufu, anlamış olsan hala saçma demezsin jaja
jaja of opobo ® .iz demis ki: umarım anlatabilmişimdir, biraz karışık ama 2-3 kez okursan anlarsın:
yok 10 kez okusam anlamam ben...senin yazdıkların okadar dolu dolu yazılarki bilgi fışkırıyor beni aşar:))) |
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
extremo
|
ben olsam size oy verenin deil de sizin derdim çünkü başka oy atılacak kaç parti var belki bir 2 tane sayabilirz onlar da baraj altında kalıor
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
prime evıl
|
akp ve bütün kurmayları önde gelenleri hepsinin kundaktakine kadar anladın sen
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
uysalhan
|
size oy verenin...... !!!...
durun lan, o oyları biz verdik. b.k yediğimizi dile getirmemiz de mi yasak? dur lan vurma şu jopu.. offf!!
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
deniz_can
|
:))
oy veririsin taksimde dayak yersin arkadaş.
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
threealls
|
oy verenin ........ s...ym.. ne zamandan beri eleştiri?terbiyesizliği-görgüsüzlügü ne zamandan beri eleştiri yaptın sen
jaja of opobo ® .iz demis ki: vatandaş haklı tepkisini vermiş...tıpkı lemana açılan tahammülsüzzlük davası gibi bu da akpnin tahammülsüz ve eleştiriye kapalı olduğunun kanıtıdır.. |
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
daisy=) **kaidena**
|
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
2 ~ 29 gün
|
|
| |
red apple
|
ayak takımı demişti birde işçi lere.......o işçiler olmasa bugün halk olmazdı beee.
|
|
1 ~ 29 gün
|
|
| |
republic army
|
şu olayda bile akpyi savunanın taa....kiyim
|
|
1 ~ 29 gün
|
|
| |
comandante
|
Fikstür çekildi futbol moduna girdik..
Tayyip bize de dava açsanaa açsanaa açsanaa
Açmayan cimbomluu yalele yalele açmayan cimbomlu yalelelli. :))
|
|
~ 29 gün
|
|
| |
hakan dinçer
|
bana oy verene koyverrim..
|
|
1 ~ 29 gün