jaja kimse kimsenin umrunda değil o anlamda söyledim.. çok hassas bi yapın var en ufak bişey sana ağır geliyo..işte o yüzden bu kadar ciddiye alma işte bazı şeyleri diyorum, alıncak sinirlencek bişey yok .. beni de kimse takmıyo onuda bunu da.. tamamen sanal bi ortam, emin ol bi yerde buluşsak böyle burda tartışanlar, hiç tahmin edemeyeceğin bi ortam olur, tartışamayız bile belki.. sanal bi ortamda bu kadar hırs yapmak, hassas olmak gereksiz, kendi sinirlerini de bozuyosun... ben sidik yarıştırmıyorum bak.. güzel güzel konuşuyoruz, polemik olmamasını yeğlerim... biliyorum sende takmıyosun burayı çokta ama insanların söyledikleri senin çok sinirlerini bozabiliyo, çok çabuk parlayabiliyosun, işte o yüzden hakaret ediyosun bazı şeyleri kabullenemiyosun
jaja of opobo ® .iz demis ki: senin girdiğin muhabbet direk sidik yarışı ama yani, burdaki herkes bunun farkında artık.. yapma yani.. burda kimse seni tanımıyo, kimsenin de umrunda değilsin, bu kadar kapalı bi insan olma yani..
bu ne şimdi? kimsenin umrunda değilsin fln...sen ne kadar umrundasın acaba? ayrıca bu önemli mi? inan önemli değil...de sen neden konuyu uzatıyosun onu anlamadım......2li polemikse amacın kim sidik yarıştıryor az çok belli oldu zaten
24 Temmuz 2008 13:52
öz kunteper canavarı
jaja ben senin beynini .....................
desem ne dersin?
aaa beni eleştirmiş ne güzel mi dersin yoksa mod a mı şikayet edersin?
jaja of opobo ® .iz demis ki: vatandaş haklı tepkisini vermiş...tıpkı lemana açılan tahammülsüzzlük davası gibi bu da akpnin tahammülsüz ve eleştiriye kapalı olduğunun kanıtıdır..
sen bana zaten vakti zamnında baya küfür etmiştin..o zmn ne tepki vermişsem aynını yaparım:).....
ayrıca mantığınız saçma yineliyorum orda vatandaş akpye mail atmış kişisel mail :)) burası forum burda küfür edersen yönetim kafana vuruverir:)
mailel devlet kurumuna küfredersen de mahkeme kafana vuruveriyor işte, sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. küfür edersin ama yaptırımını da kabul edersen, bopun dediği gibi:) hem küfrediim hem nie hapis yatıom demek abes:) nasıl ki küfredince uzaklaştırmaya cemkirmek saçmaysa.
24 Temmuz 2008 14:25
jaja of opobo ® .iz
yahu ananı al git de küfür ona bakarsan..küfür çok çeşitli...malum Türkçe de esnek bi dil nereye çeksen oraya gider.....tayyip lemanı da dava etmedi mi karikatür yüzünden.....devletin vatandaşa olan tavrıyla 2 kişinin birinirne olan tavrını kıyaslamanız kadar saçma bişi olamaz....
ayrıca mantığınız saçma yineliyorum orda vatandaş akpye mail atmış kişisel mail :)) burası forum burda küfür edersen yönetim kafana vuruverir:)
mailel devlet kurumuna küfredersen de mahkeme kafana vuruveriyor işte, sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. küfür normal değil edersin ama yaptırımını da kabul edersen, bopun dediği gibi:) hem küfrediim hem nie hapis yatıom demek abes:) nasıl ki küfredince uzaklaştırmaya cemkirmek saçmaysa.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21047
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.