yok o vatandaşla ilgili başka şeyler çıkmıştı piyasaya, sonra da canciğer filan olmuşlardı, ondan dedim iyi niyetli değilmiş diye, hani şu medyatik olayım yada ön plana cıkayımda ne kaparsam kardır gibilerinden, tam hatırlamıyom haberleri, şimdi boşa konuşmayım ama bu tarz haberler çıkmıştı çoğu gazetede
24 Temmuz 2008 12:43
jaja of opobo ® .iz
millet haklı tepki veriyo diye işkencelere giriyo
adam size oy verenin anasını sikiyim demiş... ya adamlar tabi gider cezasını verir.. yasalara göre suç bikere... ne olmasını bekliyodunuz çok merak ettim... adam böyle dediyse zaten çekiceği cezayı kabullenmiştir..
bu 2 yorum da sana ait bop?
24 Temmuz 2008 12:47
cici coşkun
eee? =) 2 side doğru
jaja of opobo ® .iz demis ki: millet haklı tepki veriyo diye işkencelere giriyo
adam size oy verenin anasını sikiyim demiş... ya adamlar tabi gider cezasını verir.. yasalara göre suç bikere... ne olmasını bekliyodunuz çok merak ettim... adam böyle dediyse zaten çekiceği cezayı kabullenmiştir..
bu 2 yorum da sana ait bop?
24 Temmuz 2008 12:48
jaja of opobo ® .iz
tezat değil yani?
24 Temmuz 2008 12:49
daisy=) **solminör**
anam nedir bu çiftçinin akp den ve tayyip erdoğan'dan çektiği..
224 Temmuz 2008 12:51
astiyag_keyaksar
Kuraklık yüzünden çiftçiler çok zorda.medya bu konuyu asla gundeme getirmiyor.
Açlıkla karşı karşıyalar.onu bunu bilmem acil eylem planı gerekli.
24 Temmuz 2008 12:53
cici coşkun
değil... orada işkence olayı farklı bişey böyle yazan bi adama zaten işkence yapmazlar sistemi küfürsüz eleştiren adama yaparlar =)
örnek veriyorum.. geçen bestekarda sokakta içiyoruz.. tamam güzel fln bana göre doğru bişey belki.. ama yasalara göre yasak bişey olmaması gereken bişey.. polis geldi kalkın dedi.. ben kalkmama hakkına sahibim, ama cezama razı olurum, çünkü yasalar öyle... ama polisin beni oturuyosun karşı çıkıyosun diye dövmeye hakkı yok... adam alır beni götürür nezarete... ya yasaları değiştirirsin eleştiriye, muhalefete açık bi sistem kurarsın yada buna razı olursun.. bunun için mücadele ederken bile yakalandığında cezanı çekeceğinin farkında olursun
jaja of opobo ® .iz demis ki: tezat değil yani?
24 Temmuz 2008 12:53
jaja of opobo ® .iz
tamam da bop o vatandaş da akpden memnun değil demekki ve canına tak etmişki netten eleştiri yazmış..belliki görülsün istemiş sesi duyulsun istemiş.....sonuç hapis......
ve sen bunu doğru buluyıorsun..kimbilir hangi garibandı adamcağız
24 Temmuz 2008 12:55
reflexx06
a..... k..... partısı ne olacak
24 Temmuz 2008 13:03
cici coşkun
hayır abi eleştiri yazmamış küfür yazmış.. e sonucu hapis olur işte... çünkü yasalara göre cezası hapis... e hapse gariban diye atmıcaklar mı? bi eylem yapıyosan cezası varsa ya eylemi yapmıycan, ya yakalanmıcan, yada yakalanırsan cezasını çekersin yani =)
jaja of opobo ® .iz demis ki: tamam da bop o vatandaş da akpden memnun değil demekki ve canına tak etmişki netten eleştiri yazmış..belliki görülsün istemiş sesi duyulsun istemiş.....sonuç hapis......
ve sen bunu doğru buluyıorsun..kimbilir hangi garibandı adamcağız
24 Temmuz 2008 13:11
jaja of opobo ® .iz
ee 1 mayıstaki olaylara çemkiriyodun onun da cezası belliydi?
24 Temmuz 2008 13:12
astiyag_keyaksar
jaja of opobo ® .iz demis ki: ee 1 mayıstaki olaylara çemkiriyodun onun da cezası belliydi?
Evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Prof. Dr. Sengul Hablemitoglu ADD'deki görevinden istifa etti.
Bu flaş haberi senle paylaşmak istedim jaja.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21047
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.