jjaya göre eleştiri bana göre küfür olan çiftçinin mailine benzer şeyler:) sanırım moderasyona göre de küfürmüş ki silinmiş:)
anthony casso cesare demis ki: ne yazdı ki tanercan?
24 Temmuz 2008 12:31
bukowski
çiftçi milletin efendirsidir
Mustafa Kemal Atatürk
24 Temmuz 2008 12:33
astiyag_keyaksar
Efendiler aç kalırmı?
124 Temmuz 2008 12:34
deliveren
Efendiler Efendiligi Haketmeyeni Başa Getirirse Aç Kalır
124 Temmuz 2008 12:35
bukowski
aç kalmaları efendi olmalarını değiştirmez kanımca
24 Temmuz 2008 12:36
jaja of opobo ® .iz
o değil de başbakan da vatandaşa ananı da al git dememiş mydi..üslüp aynı? acaba o vatandaş dava açabilir miydi?
24 Temmuz 2008 12:36
quaoar
İnsan kendinden bu kadar mı uzak olur hiç mi kendine bakmaz... Kimbilir kaç mesaj attın ve hepsinde ya yobaz geçer ya ingiliz mandasına girseydik daha mı iyiydi...
bana da' bu kız bana taktı ' diyeceksin muhtemelen:)
jaja of opobo ® .iz demis ki: kantin sadece eğlence ve vakit gecirme aracı benim için,,
yüzdür aynı şeyi sölüyorsun ben bıktım sen hala bıkmadın...
124 Temmuz 2008 12:38
astiyag_keyaksar
o vatandaşın dava açma hakkı vardır.
adalet mülkin temelidir.
hakkı vardı ama o vatandaşın pek iyi niyetli olmadığı yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kaldı ki bu ülkede vatandaşın kamuya açtığı davaların vatandaş lehine sonuçlandığı pek görülmemiştir
jaja of opobo ® .iz demis ki: o değil de başbakan da vatandaşa ananı da al git dememiş mydi..üslüp aynı? acaba o vatandaş dava açabilir miydi?
24 Temmuz 2008 12:38
jaja of opobo ® .iz
hakkı vardı ama o vatandaşın pek iyi niyetli olmadığı yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam, kaldı ki bu ülkede vatandaşın kamuya açtığı davaların vatandaş lehine sonuçlandığı pek görülmemiştir
ha o konuda haklısın kamuya dava açan vatandaş eli boş döner...ama vatandaşın kötü niyetli olduğuna katılmak saçmalık olur.....adam başbakana sayın başbakanım açlıktan ölüyoz diyor..karşılığında küfüre yakın bi laf işitiyor..
24 Temmuz 2008 12:41
cici coşkun
adam size oy verenin anasını sikiyim demiş... ya adamlar tabi gider cezasını verir.. yasalara göre suç bikere... ne olmasını bekliyodunuz çok merak ettim... adam böyle dediyse zaten çekiceği cezayı kabullenmiştir..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21047
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.