ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  size oy verenin....diyene hapis yolu
sanal alemde kufur ciftci akp tahammulsuzluk
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
’Size oy verenin’ diyen çiftçiye 1 yıl hapis

Elektronik posta yoluyla AKP’nin internet sitesine Size oy verenin ... diyerek mesaj gönderen ve Başbakan Erdoğan’ın şikáyeti üzerine hakkında dava açılan çiftçi Mahmut Acar’ın davası dün Ankara 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde ilk celsede karara bağlandı.

Çatalca İnceis Köyü’nde ikamet eden ve 15 Temmuz 2007’de ’Size oy verenler vatan hainidir’, ’Sizin devlet yönetiminizi .... diye mesaj gönderen Mahmut Acar, talimat yoluyla alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, Köyün gençleri benim bilgisayarımı kullanır. Onlardan birisi mesaj yazmış olabilir dedi. Duruşmaya katılan Erdoğan’ın avukatları sanığın cezalandırılmasını talep ettiler.

Acar’ın ifadesini inandırıcı bulmayan Hakim Güntaç Değer, kamu görevi yapan kişiye hakaret suçundan Mahmut Acar’ı 1 yıl hapse çarptırdı. Hakim, Acar’ın cezasını ertelemedi. Yargıtay cezayı onarsa Mahmut Acar hapse girecek.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9504359.asp?gid=229&sz=54251

o değil de hem özgürlük naraları atacaksın hem de vatandaşın haklı tepkisini cezalandıracaksın..bu ne yaman çelişki yahu.....

~ 43 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
abim de ağır konuşmuş ama..size oy verenin sülalesiniiüüüğğ zigüüeyiinn dememiş sadece..
 1   ~ 43 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
vatandaş haklı tepkisini vermiş...tıpkı lemana açılan tahammülsüzzlük davası gibi bu da akpnin tahammülsüz ve eleştiriye kapalı olduğunun kanıtıdır..

deliveren
deliveren
Ülkenin Büyük Kesiminin Günde 3 Defa Söyledigini Adam Yüksek Sesle Seslendirdigi İçin Ceza Alması Çok Bahsedilen Özgürlük,Demokrasi Gibi Kavramların Yöneticiler Tarafından Nasıl Özümsendigini Gösteriyor

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
işte budur en sonunda nasıl bi küfürcü olduğun ortaya çıktı.....

tane® ©an
tane® ©an
he hani bu eleştiriydi?:) hani AKP eleştiriye kapalıydı tahammülsüzdü:) o çiftçinin yaptığıyla aynı şey demek ki sen de AKP gibi eleştiriye karşı tahammülsüzsün:) bilmem anlatabildim mi, bir şeye destek verirken iyi bakmak lazım

jaja of opobo ® .iz demis ki:
işte budur en sonunda nasıl bi küfürcü olduğun ortaya çıktı.....
 5   ~ 43 gün   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Sadece Yazıklar Olsun Diyorum

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
sana hakaret davası açsam ve hapse girsen senin dediğine gelir...yani verdiğin örnek alakasız....

tane® ©an
tane® ©an
ama eleştiri olarak değil küfür olarak aldın değil mi? benimy azdığımda haksız bir tepki değil ama üslup yanlış, hakaret davası açsan hapse de girerim muhtemelen. bunun haklı tepkiyle alakası yok üslupla alakası var. dava açmadın diye tahammüllü de olmuyorsun, o lafı sineye cekersen tahammüllü olmuş olursun. zira ne eleştiridir nede haklı tepkidir, işin içine küfür girerse otomatikman haksız konuma düşersin

sana hakaret davası açsam ve hapse girsen senin dediğine gelir...yani verdiğin örnek alakasız....

ivy
ivy
oha tanercan :S

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
hala verdiğin örnek saçma sapan:) ben sana sdc akıllı ol diyebilirm..pekala başbakan da o vatandaşı uyartabilirdi...:)

tane® ©an
tane® ©an
sena kıllı ol dersin zira normal vatandaşsın devlet kurumlarının akıllı ol demesi mahkemede olur genelde, zira kurumun ağırlığı vardır. devlete küfretmenin cezası da haliyle daha ağır olur. 301den yargılamamışlar en azından. görevli memura hakaret diye suç var, görevli memura küfretmiş. ne olursa olsun küfür haklı gösterilmez be, tamam ben de ederim akrşımdaki çok zorlarsa ama dilini tutucan yoksa böyle sonuçlarına katlanırsın. küfür ediceksen de git kahvede et ne diye maille ediyosun

hala verdiğin örnek saçma sapan:) ben sana sdc akıllı ol diyebilirm..pekala başbakan da o vatandaşı uyartabilirdi...:)
 1   ~ 43 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ne olursa olsun küfür haklı gösterilmez be,

ama sana serbest sen dilediğin kadar ana bacı düz git

tane® ©an
tane® ©an
nerde küfür ettim be, bu forumdaki hariç? argo kullanırım onu kabul ederim, çok temiz değildir dilim ona da eyvallah ama direk şahsa o derece ağır küfür ettiğimi nerde gördün? en sinirli anımda bile anne karıştırmam bi kere, küfürün de adabı var. ayrıca küfür edilcek yer var edilmeyecek yer var bilmem anlatabildim mi:) ayrıca benim ettiğim küfür haklıdır da demem ki, bana göre haketmiştir karşımdaki etmişimdir, mahkemeye verse savunma bile yapmam

ne olursa olsun küfür haklı gösterilmez be,

ama sana serbest sen dilediğin kadar ana bacı düz git

gameness
gameness
hahahahahah =))))))))))))))))) başlığa gel

ne bekliyodunuz ki bide haklı tepki fln demişsiniz:) millet haklı tepki veriyo diye işkencelere giriyo

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008