Bir de ben bilmem kim komiser, valimizi bu numaradan arayıp hakaret etmişler, takip edebilmemiz için kontör yollamanız gerekiyor diyorlar.
Geçen bizi aradılar, yemedik tabii; facebookta fake hasep açtık, ateşli bi hatun resmi koyup arayan numarayı ekledik, are you interested uygulamasını da ekledik. Numara şimdi kullanılmıyo...
124 Temmuz 2008 11:50
aslan67
haha o ne ya:D
ben komiser kenan,suçluları takip etmem için hemen 100 kontör yollayın bana:D
güveeen demis ki: Bir de ben bilmem kim komiser, valimizi bu numaradan arayıp hakaret etmişler, takip edebilmemiz için kontör yollamanız gerekiyor diyorlar.
Geçen bizi aradılar, yemedik tabii; facebookta fake hasep açtık, ateşli bi hatun resmi koyup arayan numarayı ekledik, are you interested uygulamasını da ekledik. Numara şimdi kullanılmıyo...
24 Temmuz 2008 11:53
paslı eyfel
hade leeeen diyip kapatırım kesin
yyyyok ya deme ihtimalimde yüksek ama :P
24 Temmuz 2008 12:05
daisy=) **solminör**
o değil de babama mobil oyun diye bir şey dadanmş.
gittik turkcell 'e adamlar dedi bizim bununla bir alakamız yok bilmem kaçı arayın dedi.aradık msj bırakın dedi o numarada.neymiş bir msj gönderdklerinde bile sen onu okuduğun andan itibaren o olayı kabul etmiş oluyomşsun.
ve bu ay 150 ytl fatura geldi ki babam pek kullnmaz teli.şu kadar kontr alınacaktır diye msjlarda cabası..daha gelecek yani..
anam teknolojinin bile içine pisliyoruz ha!
24 Temmuz 2008 13:04
souvereign jr.
esat tamam da erical da ne ki?
24 Temmuz 2008 13:27
nuisance
Buna inananlar da varmıdır ya yuh artık
güveeen demis ki: Bir de ben bilmem kim komiser, valimizi bu numaradan arayıp hakaret etmişler, takip edebilmemiz için kontör yollamanız gerekiyor diyorlar.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21044
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.