fener paraları sokaga atmayı cok seviyor , Emre yüz yılın en boş transferi 2 mac oynayıp 10 mac yatan adamdan cacıkmı olur , Azize buna yıllık ne veriyor .
24 Temmuz 2008 11:20
aslan67
futbol bilgisi olanlarla konuşmaya karar verdim bundan sonra,hala hiçbir sorumun yanıtını tam anlamıyla veremedin:)
olayı böyle hareketlere vurursak bizde de var merak etme:D
handikap06 demis ki: bu hareketi neden cekti?
birileri ona şişko dedigi için demi .. ee nerde çirkefiyet:)
24 Temmuz 2008 11:21
trevanian
bu transferden ne gs ne fb liler memnun bir tek emre memnun o kadar parayı başka hangi enayi kulup verebilirdi ki,aziz yıldırım kendi kişisel egosu için gidiyor bjk den tümeri eski gs li emre yi ne bulursa topluyor sonuç,yine GALATASARAY şampiyon hayırlı olsun:))))
24 Temmuz 2008 11:25
handikap06
futbol bilgisi dediğin adam 6 sene amator , 2 sene prof top kosturdu:) artı besyoda okuyup brans olarak futbolu secti.. aslanım 67 im reklam yaptrma dedim ama olmadı söyledim walla:)
24 Temmuz 2008 11:26
aslan67
kaan kural da hayatında basketbol oynamadı;ama 30 yıllık basketbolcuları beşe katlar..
handikap06 demis ki: futbol bilgisi dediğin adam 6 sene amator , 2 sene prof top kosturdu:) artı besyoda okuyup brans olarak futbolu secti.. aslanım 67 im senin reklam yaptrma dedim ama olmadı söyledim walla:)
24 Temmuz 2008 11:27
personaljesus
emre zaten iyi bi oyuncu değil ki naptı yabancı ülkelerde?
24 Temmuz 2008 11:27
handikap06
kaan kural da hayatında basketbol oynamadı;ama 30 yıllık basketbolcuları beşe katlar..
yoo ben sana anlamıosun demedim.. ama benim anlamıosun der gibi tavrına yazdım zaten bizim ülkemizde futbolu bilmeyen yokki:)
24 Temmuz 2008 11:29
aslan67
abi madem anlıyorsun o zaman işi böyle el hareketlerine dökmeden bir kez olsun tartış..şu sitede sonu böyle saçma yerlere varmayan bir tartışmaya girmeden gidersem gözüm açık kalır:)
handikap06 demis ki: kaan kural da hayatında basketbol oynamadı;ama 30 yıllık basketbolcuları beşe katlar..
yoo ben sana anlamıosun demedim.. ama benim anlamıosun der gibi tavrına yazdım zaten bizim ülkemizde futbolu bilmeyen yokki:)
24 Temmuz 2008 11:30
handikap06
el hareketini koymam sana değildiki .. bu hareketi neden yaptı soru buydu..
bak tekrar ediyorum emrenin fenere gelmesi zaten gercek fenerliler tarafıdan hoş karşılanmadı.. sana bu konuda katılıyorum.. ama prof adamlar ne diceksin aziz parayı vermiş topcu gelmiş.. alan memnun veren memnun hesabı.
24 Temmuz 2008 11:32
3urak
Emre bence kendine göre doğrusunu yapmıştır. yıllık 3m € çok iyi para. başka bi yerde alamazdı bu parayı. ben galatasaraylıyım ama umrumda diil emrenin fenere gitmesi. bizde zamanında balici almıştıkkk
3urak demis ki: Emre bence kendine göre doğrusunu yapmıştır. yıllık 3m € çok iyi para. başka bi yerde alamazdı bu parayı. ben galatasaraylıyım ama umrumda diil emrenin fenere gitmesi. bizde zamanında balici almıştıkkk
24 Temmuz 2008 11:38
3urak
sizde fenerlilere ana avrat küfreden fatihi almadınız mı ???
3urak demis ki:
Emre bence kendine göre doğrusunu yapmıştır. yıllık 3m € çok iyi para. başka bi yerde alamazdı bu parayı. ben galatasaraylıyım ama umrumda diil emrenin fenere gitmesi. bizde zamanında balici almıştıkkk
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21043
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.