kim nasıl mutluysa öyle stili olabilir.....ama bence önemli olan saç rengi değil...
bakımlı saç ve insanın ten rengine giden saç renkleri bence daha güzel...
ben kumralım ve halimden de memnunum...
23 Temmuz 2008 18:53
zultan:)
aslan nerden cıktın gene öle sen ne güsel kendi kendinmize cekiştiriyoduk seni:P
23 Temmuz 2008 18:54
alev78
cnm hay ağzını öpeyim benim diceğimi demişsin bakımlı saç ve insanın ten rengine giden saç renkleri bence daha güzel...ben kumralım ve halimden de memnunum...
red apple demis ki: kim nasıl mutluysa öyle stili olabilir.....ama bence önemli olan saç rengi değil...
bakımlı saç ve insanın ten rengine giden saç renkleri bence daha güzel...
ben kumralım ve halimden de memnunum...
23 Temmuz 2008 19:01
nestlee klasik
bende seni öpüyorummm peliinn :) zaten bir kızı ,stili ve modayı ancak kızlar anlar ;)
23 Temmuz 2008 19:03
handikap06
saçını sarıya boyatıp gözüne rayban takıp kıçınada levis yada bol bi pantolon takıp, çantasıda pazar malı VL yada GUcci den alıp kendini parisin yada romanın sokaklarında sanan aptal sarışınlardan nefret ediyorum
... gerci suç bizim Türk erkeklerinde bu kadar yüz verirsen kız kendini KILADÜO ŞIFER SANIR
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/21027
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.