ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > 2008-2009 Süper Lig Derbi Tarihleri..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

3urak
3urak
ben galatasaraylıyım ama fenerin bu tür bahanelere sığınmaması lazım benceee

ver gazı :D ben şahsen ilk yrıdaki 3 büyük maçın da içerde olmasından şikayetçiyim kaç senedir böyle buna bi çözüm bulunsun kardeşim bu ne yaaa

3urak demis ki:
fenerbahçe gibi takımın taraftarı kendi takımına güvenemiyor mu yoksa. normalde fenere bu kadroyla içerde dışarda farketmemesi lazımmm...
23 Temmuz 2008 18:03   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
egemen sadece bir siktir git,komik duruma düşüyorsun lan:D

sene içinde hiçbir başlıkta yorumunu kaale alan adam kalmayacak yoksa,bence kantini kapat git hava al biraz,anten ya:D
23 Temmuz 2008 18:03   mesajın adresini al  

metin oktay
metin oktay
bence de yeni sezonda çıldıracaksınız kaçıracağınız gol pozisyonlarında :) saç baş yolacaksınız bu skibbe de neymiş diceksiniz. :) bu sene işiniz zor.

kaçıracağımız gol pozisyonlarında suç skibbenin olacak öylemi? skibbe'yi biz golcü olarak mı almıştık yahu?:))
 1   23 Temmuz 2008 18:04   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
yok be ömer komik duruma düştüğüm filan yok. maksadım galatasaraylılara takılmak. parasızlık içinde yüzen takım nasıl transfer yapabiliyor hayret?
göztepenin de parası yok ama 2yıldır transfer yapması yasak oysaki...
23 Temmuz 2008 18:05   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
neyse doğruları söyleyen adamı(souvereign jr) dokuz köyden kovdunuz...
23 Temmuz 2008 18:07   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian
hayır bizde para yok bu kadar başarı üst üste geliyor,bir de para olsa ne yapacaksınız acaba şaşırıyorum sizde de ruh yok toplanın bi arada ruh çağırın:)))yönetimi tebrik ediyorum getirdi bütün transferleri fenerlilerin gözüne soktu yaa ölsemde gam yemem...
23 Temmuz 2008 18:08   mesajın adresini al  

seze®sson
seze®sson

başarı dediğniz ne la? fener şampiyon olamazsa siz oluyonuz o mu? :D
trevanian demis ki:
hayır bizde para yok bu kadar başarı üst üste geliyor,bir de para olsa ne yapacaksınız acaba şaşırıyorum sizde de ruh yok toplanın bi arada ruh çağırın:)))yönetimi tebrik ediyorum getirdi bütün transferleri fenerlilerin gözüne soktu yaa ölsemde gam yemem...
23 Temmuz 2008 18:09   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian
bu ne la şaka mı tarih boyunca bizde hiç sizinki kadar para olmadı ama sizde de bizimki kadar başarılı olmadı git bizim müzeye bi bak bakalım yürüyecek yer bulabiliyormusun kupaları artık yer olmadığından yerlere koymak zorunda kalmışlar:)))
23 Temmuz 2008 18:10   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
hani galatasaray zenginlerin fenerbahçe de halkın takımıydı?
kendi yönetim kurulunuzda bile liseli lisesiz ayrımı yapıyosunuz üstelik.
ama şu vakitler tonla borcunuz var orası doğru.
gene haluk ulusoy geçerse zaten federasyon başkanlığına, ohh yaşadınız...

trevanian demis ki:
bu ne la şaka mı tarih boyunca bizde hiç sizinki kadar para olmadı ama sizde de bizimki kadar başarılı olmadı git bizim müzeye bi bak bakalım yürüyecek yer bulabiliyormusun kupaları artık yer olmadığından yerlere koymak zorunda kalmışlar:)))
23 Temmuz 2008 18:17   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian
şimdi ne alaka haluk ulusoy ile bizim başarılarımız anlamadım,bizim şampiyonluk yıllarımız da 4 sene boyunca sen dahil tüm millet ağzı açık bizi izledi,durdurulamaz bir yükşeliş sonunda avrupa da başarılar geldi,aslanım bizimkilerin hepsi ermeni bu yüzden paralarına kıyıp harcamıyorlar ne zamana kadar işte adnan polat yönetimine kadar bundan sonra olacakları gel beraber izleyelim..bu arada bizim yine yönetim kurulumuz var sizin yönetimde aziz yıldırımdan başka kim var?
23 Temmuz 2008 18:27   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
haluk ulusoy kadar taraflı bir federasyon başkanı yok. adam fenerbahçenin maçlarını izlemeye gelmiyor , ama akrabası yıldırım demirören ve yakın ilişkisi olduğu adnan polatın yanına oturup onların maçını izliyor. üstelik haluk ulusoy trabzonlu.
23 Temmuz 2008 18:32   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian
bok at izi kalsın dedikleri şey bu olsa gerek sezon başlsın artıkkkkkkkkkkkkkk...
23 Temmuz 2008 18:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008