ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  kapatma davası tarihi belli oldu..28 TEMMUZ'DA

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 121 - 126

integral_06
integral_06
bı kaynak goster bakalım kıvırmayan arkadas ;)
~ 37 gün   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Malum Ezberlenen Şeyleri Unutmak Kolay Degil.Bu da Geçer :)

integral_06
integral_06

deliveren demis ki:
Malum Ezberlenen Şeyleri Unutmak Kolay Degil.Bu da Geçer :)

cevabın bu oyle mı ? :)

deliveren
deliveren
Benim Yazdıgım Tarihsel Gerçeklere Senin Verdigin Cevap Tarzına Benzer

integral_06
integral_06

deliveren demis ki:
Benim Yazdıgım Tarihsel Gerçeklere Senin Verdigin Cevap Tarzına Benzer

kıvırmıyodun degıl mı ? ;) kaynagı goster bunların hepsını teker teker cevaplarım sana buyur hodrı meydan madem bu kadar kelıme oyunu yapabılıosun buyur ;)

souvereign jr.
souvereign jr.
demokrasi diyorsunuz , yırtınıyorsunuz akp kapanmasın diye, ama bakın Mehmet Y. YILMAZ ne yazmış

Mehmet Y. YILMAZ

...

’Demokrat’ AKP’nin ’adalet sistemi’

ERGENEKON Davası’nda uzun süredir tutuklu bulunan sanıkların en temel haklarının ihlal edildiğini düşündüğümü yazmıştım.

Bu konuda beni şaşırtan şey, bu tür durumlardan en çok yakınması gereken, hatta kendi başından böyle şeyler geçmiş olanların tutumu oldu.

Ne olacak canım, onlar da bize yapmıştı, şimdi görsünler günlerini gibi bir tutum.

Öte yandan geçmişte ve halihazırda insan haklarını ihlale varan tutumlar sergileyenlerin, sıra Ergenekon Davası’na gelince en yaman insan hakları savunucusu kesilmeleri. Oysa bu sorun Türk adalet sistemini temelinden yaralıyor.

Adalete güveni ve saygıyı azaltıyor.

Ve bütün bunlar AB’ye girme şampiyonu hükümetin döneminde de olmaya devam ediyor.

İşkence ve savunma, adil yargılanma hakkının kısıtlanması söz konusu olduğunda, gözler başka tarafa kolayca çevriliyor. Geçen gün Oral Çalışlar, Radikal’de cezaevlerinden kendisine gönderilen bazı mektupları yayımladı.

Hakkında hiçbir delil bulunmadığı halde sadece polis ifadeleri ile 14 aydır tutuklu bulunan iki üniversite öğrencisi var, İzmir’de.

Terör örgütü temsilcisi diye tutuklanan sendikacılar, kaçma olanakları olmamasına rağmen tutuklu yargılanıyorlar.

Tire’de cezaevine ziyarete gelen kadınlara, medeni bir ülkede cinsel taciz sayılması gereken muameleler reva görülüyor. Bütün bunlar demokrat AKP iktidarında da sürüp gidiyor!

Ülkedeki hiçbir şey değişmiyor ama AKP kendisi öyle söyledi diye demokrat oluyor!

Maç spikeri gibi söylemek zorundayım: Vay anasını sayın seyirciler!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      şu anda 121 - 126

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008