| |
integral_06
|
bı kaynak goster bakalım kıvırmayan arkadas ;)
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
deliveren
|
Malum Ezberlenen Şeyleri Unutmak Kolay Degil.Bu da Geçer :)
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
integral_06
|
deliveren demis ki: Malum Ezberlenen Şeyleri Unutmak Kolay Degil.Bu da Geçer :) |
cevabın bu oyle mı ? :)
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
deliveren
|
Benim Yazdıgım Tarihsel Gerçeklere Senin Verdigin Cevap Tarzına Benzer
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
integral_06
|
deliveren demis ki: Benim Yazdıgım Tarihsel Gerçeklere Senin Verdigin Cevap Tarzına Benzer |
kıvırmıyodun degıl mı ? ;) kaynagı goster bunların hepsını teker teker cevaplarım sana buyur hodrı meydan madem bu kadar kelıme oyunu yapabılıosun buyur ;)
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
demokrasi diyorsunuz , yırtınıyorsunuz akp kapanmasın diye, ama bakın Mehmet Y. YILMAZ ne yazmış
Mehmet Y. YILMAZ
...
’Demokrat’ AKP’nin ’adalet sistemi’
ERGENEKON Davası’nda uzun süredir tutuklu bulunan sanıkların en temel haklarının ihlal edildiğini düşündüğümü yazmıştım.
Bu konuda beni şaşırtan şey, bu tür durumlardan en çok yakınması gereken, hatta kendi başından böyle şeyler geçmiş olanların tutumu oldu.
Ne olacak canım, onlar da bize yapmıştı, şimdi görsünler günlerini gibi bir tutum.
Öte yandan geçmişte ve halihazırda insan haklarını ihlale varan tutumlar sergileyenlerin, sıra Ergenekon Davası’na gelince en yaman insan hakları savunucusu kesilmeleri. Oysa bu sorun Türk adalet sistemini temelinden yaralıyor.
Adalete güveni ve saygıyı azaltıyor.
Ve bütün bunlar AB’ye girme şampiyonu hükümetin döneminde de olmaya devam ediyor.
İşkence ve savunma, adil yargılanma hakkının kısıtlanması söz konusu olduğunda, gözler başka tarafa kolayca çevriliyor. Geçen gün Oral Çalışlar, Radikal’de cezaevlerinden kendisine gönderilen bazı mektupları yayımladı.
Hakkında hiçbir delil bulunmadığı halde sadece polis ifadeleri ile 14 aydır tutuklu bulunan iki üniversite öğrencisi var, İzmir’de.
Terör örgütü temsilcisi diye tutuklanan sendikacılar, kaçma olanakları olmamasına rağmen tutuklu yargılanıyorlar.
Tire’de cezaevine ziyarete gelen kadınlara, medeni bir ülkede cinsel taciz sayılması gereken muameleler reva görülüyor. Bütün bunlar demokrat AKP iktidarında da sürüp gidiyor!
Ülkedeki hiçbir şey değişmiyor ama AKP kendisi öyle söyledi diye demokrat oluyor!
Maç spikeri gibi söylemek zorundayım: Vay anasını sayın seyirciler!
|
|
~ 37 gün
|
|
| |