ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > hoşçakal gözüm ahmet kaya

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

cipsly kiss
cipsly kiss
....Vallahi Apo'yu özledik
ne demektir bu ya?
ve nasıl bu insanı kalbinizde yaşatabiliyorsunuz?
bu cümleleri sarfetmek kolay mı?
kaç asker şehit oldu. hiç mi bir yakınınız şehit olmadı, hiç mi bir asker tanıdığınız yok..
böyle bir cümlenin açıklaması olamaz!

5   22 Temmuz 2008 23:12   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Belki kişiliği ve siyasi düşünceleri tartışılabilir ama sanatı şarkıları ve eserleri tartışılmaz bir yerde. Türkiye'de protest müziği en güzel yapan ve sağcısından solcusuna herkese sevdiren adamdı. Yazık oldu sana be gözümm
22 Temmuz 2008 23:13   mesajın adresini al  

comandante
comandante
O şarkıda Apo'yu özledik mi diyordu yoksa dostu özledik diyordu da bazıları o dostun Apo olduğunu mu iddia ediyordu?
22 Temmuz 2008 23:14   mesajın adresini al  

handikap06
handikap06
walla ben senin kadar ince düşünemiom cogu forumda aynı düşünceye sahip olsak da burda sadece kişinin sesi için güzel diyebilirim ve sarkılarının bazıları... gerisi yalandır benm için yinede ölmüşsse allah rahmet eylesin..

comandante demis ki:
Belki kişiliği ve siyasi düşünceleri tartışılabilir ama sanatı şarkıları ve eserleri tartışılmaz bir yerde. Türkiye'de protest müziği en güzel yapan ve sağcısından solcusuna herkese sevdiren adamdı. Yazık oldu sana be gözümm
22 Temmuz 2008 23:16   mesajın adresini al  

cipsly kiss
cipsly kiss
Kürdüz Ölene Kadar, Vallahi biz dostu özledik, Kürdüz sonuna kadar, Vallahi Apo'yu özledik

sözle aynen bu şekilde!!
 2   22 Temmuz 2008 23:16   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
ona bakarsan Marliyn Monroe da ölmedi ömerim....

O zaman aşımından gitmiştir zaten rahibim:)
22 Temmuz 2008 23:19   mesajın adresini al  

comandante
comandante
walla ben senin kadar ince düşünemiom cogu forumda aynı düşünceye sahip olsak da burda sadece kişinin sesi için güzel diyebilirim ve sarkılarının bazıları... gerisi yalandır benm için yinede ölmüşsse allah rahmet eylesin..

Görüşlerini yüzde yüz destekliyorum demedim ama hani çok genel bi tabirle ''onunşarkılarıyla büyüdük'' duruımu geçerlidir benim için. O yüzden şarkılarını ve kendisini severdim. Son zamanlardaki görüşleri (eğer yansıtıldığı gibiyse) en çok beni üzdü belki de ama yine de ölümü çok daha fazla üzdü...
22 Temmuz 2008 23:21   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
aslan67 demis ki:
ona bakarsan Marliyn Monroe da ölmedi ömerim....

O zaman aşımından gitmiştir zaten rahibim:)

:O)
22 Temmuz 2008 23:21   mesajın adresini al  

handikap06
handikap06
Son zamanlardaki görüşleri (eğer yansıtıldığı gibiyse)

arastırmalara göre gibisi fazla yoksa bende severdim
22 Temmuz 2008 23:23   mesajın adresini al  

comandante
comandante

handikap06 demis ki:
Son zamanlardaki görüşleri (eğer yansıtıldığı gibiyse)

arastırmalara göre gibisi fazla yoksa bende severdim

Ben bu ülkede kolay kolay medyaya inanmıyorum artık. O sözlerde yansıtıldı ama Can Dündar'ıN aynalar Belgesel'inde de tam tersini söylemiştir Ahmet Kaya
22 Temmuz 2008 23:44   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
ahmet kayanın kürdüm demesi neden sizlere batıyorki?
yada neden bir insanı rahatsız etsin.sen türküm dediğinde ülkedeki kürt rahatsız oluyormu?
ilk önce hoşgörü lütfen.
bir diğer husus sanatcının kim ve ne oldugu değil,sanatını nasıl yaptıgı ve sanatının kalitesi önemlidir.
22 Temmuz 2008 23:48   mesajın adresini al  

very liberal
very liberal

astiyag_keyaksar demis ki:
Ahmet kayayı severek dinledim hep.adam gibi adamdı.
Ve cesurdu: düşüncesini neye mal olursa olsun açıklama cesaretini kutluyorum.

arkadasım sende iyi görünüp alttan alttan sempatizanlık yapıyosun,,,ara ara yanlıs yerlere dogru bır akım yapıyorsun,,bu kadar bellı etme
22 Temmuz 2008 23:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008