| |
deliveren
|

Yüksekova'da o kadar da olmaz dedirtecek gelişme: Kaymakamın emriyle, 30 bin 500 öğrenci, bin 250 öğretmen ve 250 personele hizmet veren Milli Eğitim Müdürlüğü, bir lisenin bodrum ve zemin katlarına yerleştirilirken, yerine 137 imam ve 33 personele hizmet veren Müftülük taşındı
YÜKSEKOVA - Dört katlı Hükümet Konağı binasında 15 yıldır hizmet veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü boşaltılarak, odalar İlçe Müftülüğü’ne tahsis edildi. Yapılan değişiklik Milli Eğitim çalışanlarının tepkisine neden oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise Kız Meslek Lisesi’nin zemin ve bodrum katına yerleştirildi.
Yüksekova’nın Cengiz Topel Caddesi'ndeki Hükümet Konağı'nın üst katında bulunan 7 odayı kullanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, buradan çıkartılarak 23 Nisan Caddesi'nde bulunan Kız Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin bulunduğu 3 katlı binaya yerleştirildi. Daha önce Kuran Kursu ile birlikte 5 katlı bir binada faaliyet gösteren müftülük ise buradan Hükümet Konağı'na getirildi. Müftülüğün daha önceki binasında yer sıkıntısı yaşamadığı, Milli Eğitim’in ise yaşadığı yer sorunu yüzünden bazı memurlarının Öğretmenlerevine ait binada hizmet verdikleri, yapılan değişikliğin ardından da yine Milli Eğitim’in bir bölümünün öğretmenlerevinde kaldığı belirtildi.
DEĞİŞİKLİK ANLAMSIZ
Binanın üst katı Halk Eğitim Merkezi, orta katı Kız Meslek Lisesi, zemin ve bodrum katı da kendilerine tahsis edilen binada hizmet vermeye başlayan Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışanları duruma tepki gösterdi.
Halen kara tahtaların bulunduğu sınıflara yerleştirilen Milli Eğitim çalışanları “Yapılan değişikliğe çok şaşırdık. Biz 30 bin 500 öğrenciye, bin 250 öğretmen ve 250 personele hizmet veriyoruz. Oysa, ilçe Müftülüğü sadece 137 imam ve 33 personele hizmet veriyor. Yani onların toplam mevcudu 170 bizim durumumuz ise ortada” dedi.
ADLİYE DE İSTEMİŞTİ
Hükümet Konağı’nın 4 katlı binasının üst katındaki 7 odadan 6'sına yerleşen Müftülük çalışmalarına başlarken, Milli Eğitim’in boşalttığı odaları aynı binada bulunan Adliyenin de talep ettiği ortaya çıktı. Yer sıkıntısı yüzünden bu odaların Adliyenin istediği ancak bu odalardan sadece birinin ve bodrum katında bulunan bazı odaların Adliyeye verildiği, yer sıkıntısı yüzünden 2 hakimin de bir odada çalışmak zorunda kaldıkları belirtildi.
Yüksekova Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. İzinde olan Kaymakam Mehmet Ünal’ın önümüzdeki günlerde döneceği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin bulunduğu 3 katlı binanın zemin ve bodrum katına yerleştirildi.
|
|
1 ~ 38 gün
|
|
| |
deliveren
|
Yüksekova'da o kadar da olmaz dedirtecek gelişme: Kaymakamın emriyle, 30 bin 500 öğrenci, bin 250 öğretmen ve 250 personele hizmet veren Milli Eğitim Müdürlüğü, bir lisenin bodrum ve zemin katlarına yerleştirilirken, yerine 137 imam ve 33 personele hizmet veren Müftülük taşındı
Acaba İmam Efendilerin Bu Konuda Başka Bir Arzuları Var mıydı ?.Şehir Mesela Yeşil Renge Boyanabilir Veya Okullardaki Din Dersleri Kendilerine Baglanıp Din Derslerinde Arapça Egitim Fln
|
|
1 ~ 38 gün
|
|
| |
dj recep inthe house
|
burası turkıyeeee heran herşey olabılır
|
|
1 ~ 38 gün
|
|
| |
deliveren
|
Burası Türkiye'ye Pek Benzemiyor.En Azından 1923'te Hedef Alınan Türkiye'ye Benzemiyor
|
|
~ 38 gün
|
|
| |
luteus
|
yeni bina inşaa edilene kadar orada iş yapacaklar :D
|
|
1 ~ 38 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
hayret ben cami yaparlar die bekliodum..her sokağa 3-4 cami:)))
|
|
2 ~ 38 gün
|
|
| |
republic army
|
bu durumu savunabilecek bi tane liboş ya da yobaz çıksın, kafasını bıçağın tersiyle kesecem. bu nedir a.q. ya
o değil de bizim yatağan da bi müftü vardı, ortaokulda din dersimize giriodu, sınıfın en daşş kızına 45 verdi(ki en düşük alan 75 almıştı) sosnrr masasına çağırıp tekrar bakalım kağıdına dedi. kızı 20 dakika boyunca alenen ELLEDİ. tabi sonra kızın notu 85 oldu
|
|
1 ~ 38 gün
|
|
| |
deliveren
|
|
|
2 ~ 38 gün
|
|
| |
e = m . c²
|
e iyide adamların işleri gereği yukarda olmaları gerekiyor....Allah a daha yakın olmaları açısından..:)..:P
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
aaaaaaaaah ah..
daha neler olucak acaba...
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
repetnuk
|
ya anlamıyorum ne istiyorsunuz... ne zaman cami açılacak dense siz bağırıyorsunuz, ne zaman dinle ilgili bişey olsa siz bağırıyorsunuz...
sonra biz kemalistiz Atatürk'ün ilkelerini koruyoruz... yok yaa bizde bunu yedik...
Atatürk sadece dinle ilgili şeylerle ilgileniyorduda bizimmi haberimiz yoktu?
|
|
2 ~ 37 gün
|
|
| |
devrimdeniz_48
|
BAGIRIRIZ BAGIRMYADA DEVAM EDERİZ. ATATÜR'ÜN CAGDAŞ DEMOKRATİK LAİK CUMHURİYETİNİ ŞERİAT YÖNETİMİNE DEĞİŞTİRMEYE KALKARSANIZ ATAMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUATARIZ.
repetnuk demis ki: ya anlamıyorum ne istiyorsunuz... ne zaman cami açılacak dense siz bağırıyorsunuz, ne zaman dinle ilgili bişey olsa siz bağırıyorsunuz...
sonra biz kemalistiz Atatürk'ün ilkelerini koruyoruz... yok yaa bizde bunu yedik...
Atatürk sadece dinle ilgili şeylerle ilgileniyorduda bizimmi haberimiz yoktu? |
|
|
1 ~ 37 gün
|
|
| |
integral_06
|
hahaha yorumlar super ya cımbızla haber cekılıp kendılerınce muhalefet edıyorlar ama bılmıyorlarkı mevcut olan derslık sayısından fazla derslık actı ıktıdar muslumanlıgı savunup bos beyın ınsanlar olabılır ve gormekteyız bunun ıcın tum muslumanları yada tum hrıstıyanları vs...suclamaktan vazgecmeyecegınız kesın pekı dıgerlerı Ataturk u bos beyınle savunmaya kalkan ve alakasız ısler yapanları ısaret edıp Ataturkculer boyle dese ne kadar dogru olur kusura bakmayın ama burda sureklı standart cumleler yazanların cogunun sıyasetı ekonomıyı ÖZGÜRLÜĞÜ bilmedigi kesin onundekı verılerı analız etmek bu kadar mı zor be kardesım tabı burda sınıfsal suru psikolojısı etkısınde sacma sapan yorum bıle denemeyecek seyler yazanlar oldugu kesın !!!
|
|
1 ~ 37 gün
|
|
| |
deliveren
|
integral_06 demis ki: hahaha yorumlar super ya cımbızla haber cekılıp kendılerınce muhalefet edıyorlar ama bılmıyorlarkı mevcut olan derslık sayısından fazla derslık actı ıktıdar muslumanlıgı savunup bos beyın ınsanlar olabılır ve gormekteyız bunun ıcın tum muslumanları yada tum hrıstıyanları vs...suclamaktan vazgecmeyecegınız kesın pekı dıgerlerı Ataturk u bos beyınle savunmaya kalkan ve alakasız ısler yapanları ısaret edıp Ataturkculer boyle dese ne kadar dogru olur kusura bakmayın ama burda sureklı standart cumleler yazanların cogunun sıyasetı ekonomıyı ÖZGÜRLÜĞÜ bilmedigi kesin onundekı verılerı analız etmek bu kadar mı zor be kardesım tabı burda sınıfsal suru psikolojısı etkısınde sacma sapan yorum bıle denemeyecek seyler yazanlar oldugu kesın !!! |
Karşısındaki Farklı Düşüncenin Tezlerine Karşı Anti Tez Sunmadan Hakaret Ederek,Küçük Düşürerek Aslında Kastettigi Şeyin En Alasını Kendisinin Yaptıgının Farkedememek Ve Farkedememenin Sonucunda Etrafa Saldırmanın Bir Üniversite Ögrencisine Ne Kadar Yakıştıgı Tartışılır
|
|
~ 37 gün
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
he he tüm okulları kapatalım hatta her devlet binasını kapatalım hepsini cami yapalım..malum ülkede cami sıkıntısı var.....85 bin cami az geliyor....kişi başına 1 camidir hedefimiz:))
repetnuk demis ki: ya anlamıyorum ne istiyorsunuz... ne zaman cami açılacak dense siz bağırıyorsunuz, ne zaman dinle ilgili bişey olsa siz bağırıyorsunuz...
Atatürk sadece dinle ilgili şeylerle ilgileniyorduda bizimmi haberimiz yoktu? |
|
|
~ 37 gün
|
|
| |