ben derim bu kızlar ne istediğini bilmiyo maymun gibi
saydıkları butun özelliklkere sahip biride olsan
bu seferde baska bir kulp bulur ya hepsı varda suda olmadımı olmuyo en genel söylemdir
bir ben kızların şu lafına hastayım şu aralarta duşun muyorum
22 Temmuz 2008 00:21
werwe
22 Temmuz 2008 00:23
kdz. ereğli
bu ne şimdi
22 Temmuz 2008 00:25
werwe
maymunn ıstahlı kadın tarıfı=)
22 Temmuz 2008 00:30
aburcuburcu_
erkekler sarışın kadınlardan nefret ediolarmış doğru mu ??
22 Temmuz 2008 00:32
kırk atlı
türban takmamak
22 Temmuz 2008 00:32
prime evıl
ben hastasıyım sarışınların
aburcuburcu_ demis ki: erkekler sarışın kadınlardan nefret ediolarmış doğru mu ??
22 Temmuz 2008 00:36
zultan:)
ya bi gidin neler duyuyrm yok öyle kadın sevmem, yok böyle sevmem falan fişman.. atmayın fazla kendi aranızda konuşurken kim bilir neler diyosunuz
22 Temmuz 2008 00:44
prime evıl
yok öyle birşey
hepsi burcu demis ki: erkekler sarışın kadınlardan nefret ediolarmış doğru mu ??
22 Temmuz 2008 16:52
integral_06
mantıklı ve zekı olsun bırazda tıp yeter gerci boylelerı cok ugrastırıyor ama razıyım ben :D sarısınları sevmem Gülse Birsel ve Ellen Degeneres dısında bu ıkı sahıs evlenılecekler lıstesınde basta gelır sarısın olmalarına ragmen :D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20988
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.