% 100 düşünce gücü çok baba bi kitap bence okuyun hayatınızda bişiyler değişecektir bence
içinde hoşuma giden sözlerden biride şu:Düşünceleri Sönük Olan İnsanların Hayatlarıda Sönüktür
25 Ocak 2007 19:07
bus10kez
GEN BENCİLDİR, iki türlü de değiştirebilir hayatımızı. Ben ikincisini seçiyorum.
25 Ocak 2007 20:13
or_son
bi kitabın insanın hayatını değiştirebileceğine pek inanmıyorum aslında belki ufak tefek bişeyleri veya bi konu hakkındaki düşüncelerini falan değiştirebilir.. ama eğer soruyu kişiyi en çok etkileyen kitap olarak ele alırsak, walla kim ne derse desin "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesi diycem ben :) çünkü tamamıyla tüm dünya kültürlerinden, dillerinden, din&inançlarından öğeler taşıyan fakat tamamıyla gerçek dışı bi dünya kurmuş usta Tolkien ve bu kitap bana her türlü duyguyu yaşatmayı başardı.. tekrar tekrar okuyabileceğim bikaç kitaptan biri belki de tek kitap... tek kitap, my precioussssss....;)
27 Ocak 2007 08:33
psychooo
Ölmeden Önce Ölünüz... (osho)
3 Şubat 2007 18:28
despair
küçük prens.
10 Şubat 2007 19:09
madişvili :)
tamam bi kitap çok güzel olabilir ama o kadar etkili olması zor biraz bence!!!
10 Şubat 2007 19:44
napster
sofinin dunyasi
14 Şubat 2007 00:36
hontoo_no_hi
Yukio Mishima- denizi yitiren denizci
değiştirmez tabiki hayatınızı ama en azından bu ilginç japon yazarın öteki kiteplarını da okuma merakı uyandırır...
15 Şubat 2007 19:01
nemesismls
Anlatmak için yaşamak-Gabriel Garci'a Marquez
Varoluşçu psikoterapi-Irvin Yalom
Hiç için metinler-Samuel Beckett
25 Şubat 2007 23:57
fatihyilmaz
karikatür kitapları dır
evet harbi hayatımızı değiştiri
bayağı güleriz
26 Şubat 2007 00:50
mesmerant
Kor Saatci (The Blind Watchmaker) - Richard Dawkins
Ben de dahil olmak uzere bircok insanin hayatini iyi yonde degistirdi.Kesinlikle tavsiye ederim.
25 Haziran 2007 20:50
jack
mevlana mesnevi
25 Haziran 2007 22:54
seytan ucurtmasi
% 100 Düşünce Gücü-Jack Ensign Addington
25 Haziran 2007 23:05
ryuktohunç elmasever
kitap değiştiremez :)
25 Haziran 2007 23:26
paint it black
irvin yallom-nietzsche ağladığında insana yepyeni bakış açıları sunuyor...
1 Temmuz 2007 01:25
grubble
karamazov kardeşler
2 Temmuz 2007 00:15
buz mavisi
paint it black demis ki:
irvin yallom-nietzsche ağladığında insana yepyeni bakış açıları sunuyor...
birincisi budur..bide simyacıdır bana gore.ve bidee nietzsche nin boyle buyurdu zerdusttur...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2097
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!