cem şancı - adım adım kötü kızlarla flört rehberi (roman) kişisel gelişim kitabı değildir mükemmel hayattan alıp gerçeğe götürür ruhunu ;)
28 Ekim 2006 02:58
lithium
küçükken mavi saçlı kız die bi kaitap okumuştum.. bayaa sarsmıştı beni o zamanlar!! son bi kaç yıldır yazılmış en öncemli kitap bence şu çılgın türkler.. okuyunca artık bazı şeylerin değerini daha ii bilir oldum!
22 Kasım 2006 12:32
mor menekşe
'seni içime gömdüm' andrew jolly nin kitabı...
22 Kasım 2006 14:07
comandante
purity demis ki:
100 fırça darbesii!!
okumalı bence herkes
100 fırça darbesi insanın hayat akışını nasıl değiştirir ki??
22 Kasım 2006 15:48
daydreamer06
Büyük Umutlar - Charles Dickens
22 Kasım 2006 16:10
ailin
KoKu...- patrick süßkind ;)
22 Kasım 2006 18:41
ne alaaka
ya bu yaystan sonra insanin hayatini degismesi zor ama kucukken okuduum iki kitap karakterime ciddi etkiler yapmistir
ekmek parasi- muzaffer izgu
aptal hamdi- mujdat gezen
22 Kasım 2006 19:43
cervantes
franz kafka değişim/dönüşüm diyorum.
24 Kasım 2006 02:08
zuğaşi_berepe
kuran-ı kerim ben okuyamadım henüz ama okuyupda hayatında köklü değişiklikler yapan çok insan tanıdım .
şahsen tırsıyorum okumaya :S
24 Kasım 2006 13:05
lithium
mavi saçlı kız bi kaç arkadaşımı da benimle birlkite sarsmıştı ama tam okunmalık bi kitap.. oku bence alice o kitabı..;) sarsıo insanı ama değio buna!
24 Kasım 2006 15:20
system failure
ya iyi de benim burda okumadığım bi sürü kitap var; bu kitapların hepsini satın almaya kalksam servet yapar; korsan alsam o okumamaktan daha kötü. bana bu saatte .pdf kitap aratcaksınız yaa !! :s
purity demis ki:
100 fırça darbesii!!
okumalı bence herkes
25 Kasım 2006 03:07
aleph
ben bir kitabın hayatımın akışını deiştirebileceğine inanmıyorum. fakat bazı önemli yazarlar var ki farklı bakış açılarını görmemizi sağlar. behrengi, tezer özlü, kosinski, sade, kafka da bu tip yazarlardan.
bi de 100 fırça darbesinin önemli bi kitap olduu gerçeğine ben de katılıorum
25 Kasım 2006 14:10
sami's_
Genç Bir İşadamına...
hı bi de lisedeki almanca kitabım LERN MIT UNS Almacadan soğudum :)
25 Kasım 2006 15:31
jacobien
benim hayatımın akışını olmasa da bazı görüşlerimi değiştirmiş kabugumu biraz çatlatmama yardımcı olmus bi kitaptır
ve kesinlikle tavsiye edilir
yalnız balayı-mehmet arif derbend
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2097
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!