merak edip bir kaç sayfasını okumuştum o '100 fırça darbesi'nin bayağı cinsellikle dikkat çekmeye çalışan vasat altı bir kitap bence
21 Nisan 2006 12:38
roland
bu arada bir kitapla akış makış değişmez bence ama Dostoyevski - yeraltından notlar - beyaz geceler etkileyici olabilir.
21 Nisan 2006 12:51
yok
nietsche nin tüm kitapları,andıran otu(cenk taner kesmeşekerin solisti),ve ferhan şensoy kalemimin sapını güllerle donattım ve turgut uyar,nazım hikmet,murathan mungan,küçük iskender ve cemal süreyyanın şiir kitapları
21 Nisan 2006 21:59
wikmaster
İnsan hayatını zarlara endeksleme yolunda içinizdeki şeytanı dürten Dragonlance serisi, kişinin kendi hayatını çözümlemesi ve duruma bir çözüm getiremese bile kendine bir yandaş bulması bakımından Kafka -Dönüşüm,biraz Genç Werther'in Acıları,biraz da Anna Karenina sosu.
21 Nisan 2006 23:32
küb.
içimde bir bosluk var altay öktem.
offfffff depresif olup çıkıosun..
21 Nisan 2006 23:35
*lokum*
Düşün ve Başar- Muhammed Bozdağ Bence güzel bi kişisel gelişim kitabıydı...
21 Nisan 2006 23:38
yok
otomatik portakal ve zorba tekrar tekrar okunası kitaplar yaw
2 Mayıs 2006 19:20
erdinç
Yazan arkadaşlar "kitabı okumadan neydim, sonra ne oldum" tarzında bişeyler yazarlarsa daha şekil olur bence forum. Bu da bi öneri işte.
2 Mayıs 2006 19:23
banshee
bir sürü kitap yazılmış buraya, bir insancık bunların hepsini okursa hayatının akışı bşr ööle bir bööle olucak demektir vayy beee...Bir kitap bu kdrda etkili olur mu? Yoktur hayatımızın akışını değiştircek kitap!
2 Mayıs 2006 19:41
tbc
elektronik - halit pastacı
2 Mayıs 2006 19:59
serveren
Tanrı'yla sohbet 1-2-3
Neale Donald Walsch
okunası bir kitap..
5 Mayıs 2006 17:49
mursilis ii
tanrı'nın tarihi - karen armstrong
21 Mayıs 2006 03:56
mursilis ii
ha bi de iz bırakanlar var
yabancı - albert camus
varolmanın dayanılmaz hafifliği - milan kundera
21 Mayıs 2006 03:57
apolloed
akış değişimine uğrattı mı bilmiyorum ama çok önemli eserler benim için
Simyacı- Paulo Coelho
Yabancı - Albert Camus
Niçe ağladığında - Irvine Yalom
Otomatik Portakal - Anthony Borgess
Aptallık Ansiklopedisi - van Boxsel
Aşkın Metafiziği - Arthur Şophenhaurer
daha bunlar gibi çok vardır eminim, bunlar önemli yer tutuyorlar ama..
9 Ekim 2006 19:12
biyolokum
hayatımın akışını degiştirmedi ama hep söyledigim okunmalı dedigim kitaplar var..
ama her zaman en başta tek kitap söylemişimdir şu ana kadar okudugumda beni çok etkileyen hala etklisi süren Gülünün solduğu akşam -Erdal öz
9 Ekim 2006 20:02
ramon.
paulo coelho-zahir
11 Ekim 2006 02:10
deathweight
Martin Eden - Jack London
16 Ekim 2006 17:56
bengisu
Mutlaka Filibeli Ahmed Hilmi'nın "Amak-ı Hayal"i
Ama önce Behrengi okunup bitirilmeli
Ardından Küçük Prens
George Orwell 1984 ve Hayvan Çiftliği
Bir de yanına Voltaire'den Zadig
(Bir sürü kita var hayatın anlamına ışık tutan hanig birini yazsak kusura bakacak diğerleri)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2097
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!